Quooker

Een Quooker kokend water kraan biedt u over de hele lijn precies die kwaliteit en veiligheid waar u naar op zoek bent. Ontdek ze bij Dekokendwatersite.nl!

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 94 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 94 resultaten wordt getoond

Bent u van plan om een kokend water kraan in uw keuken te plaatsen? In dat geval zult u als vanzelfsprekend willen dat deze kraan over de meest optimale kwaliteit beschikt. Kiezen voor een Quooker kokend water kraan lijkt dan een voor de hand liggende keuze. Een dergelijke kraan zorgt er niet zomaar voor dat u meteen kunt genieten van kokend water rechtstreeks uit de kraan, het is namelijk ook zo dat ze over een uitstekende uitstraling beschikt en bovendien ook nog eens bijzonder kwalitatief is. Bent u dus ook van plan om een kokend water kraan in huis te halen? Twijfel dan niet langer en bestel uw Quooker vandaag nog!

Verschillende soorten Quooker kranen verkrijgbaar

Wanneer u over wenst te gaan tot het aanschaffen van een Quooker kokend water kraan zijn er natuurlijk een aantal factoren waar u rekening mee zult willen houden. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de vormgeving waar dergelijke kranen over beschikken. Een kokend water kraan van dit merk is ontwikkeld om in werkelijk elke keuken tot haar recht te kunnen komen. Omwille van deze reden zult u bij het bekijken van het assortiment met kranen hier bij Dekokendwatersite.nl steeds kunnen vaststellen dat deze te koop zijn in zowel een ronde als een vierkante vorm. Bovendien zijn de kranen ook beschikbaar in verschillende, uiteenlopende materialen. Denk wat dit betreft niet alleen aan zwart en RVS, maar ook aan chroom. Heeft u dus met andere woorden specifieke eisen in gedachten waar uw kokend water kraan aan dient te voldoen? In al deze gevallen zult u kunnen vaststellen dat er steeds een exemplaar in ons assortiment is terug te vinden die al deze verwachtingen eigenlijk zonder ook maar enig probleem zal weten in te lossen.

Deze kraan biedt u een optimale veiligheid

Door de jaren heen zijn er heel wat ongelukken gebeurd met kokend water. In het bijzonder het gebruik van een waterkoker voor het realiseren van kokend water lijkt heel wat gevaren met zich mee te brengen. Door het in huis halen van een kokend water kraan komt hier verandering in. Een dergelijke kraan staat er namelijk om bekend veel veiliger te zijn in vergelijking met een klassieke waterkoker waardoor de kans op verbranding tot een minimum kan worden beperkt. Dit is vooral het gevolg van het feit dat dit merk er voor heeft gekozen om enkele zeer veilige features te voorzien voor haar kokend water kranen. Zo is deze kraan beveiligd met een druk en draai systeem waardoor kinderen ze nooit per ongeluk aan kunnen zetten. Stroomt er kokend water uit uw kraan? Dan gaat er een LED-ring branden die een duidelijke waarschuwing vormt voor het hete water. Zolang deze ring blijft branden weet u dat er kokend water uit de Quooker kraan stroomt en u dus voorzichtig moet zijn.

Verschillende series beschikbaar

Door de jaren heen heeft dit merk een niet onaanzienlijke evolutie meegemaakt. De kokend water kranen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn lijken dan ook in geen geval meer op het eerste model dat op de markt is verschenen. Tegenwoordig is het dan ook mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende series die stuk voor stuk over hun eigen, unieke kwaliteiten beschikken. In eerste instantie is er de zogenaamde ‘Quooker Flex‘. Het betreft hier een kokend water kraan die alles doet wat u van een dergelijke kraan verwacht. Bovendien worden er heel wat extra handige functionaliteiten voorzien. Zo kan de loop van de kraan worden uitgetrokken waardoor deze kraan bijzonder flexibel is in gebruik. Zou u graag een emmer willen vullen, maar staat de gootsteen helemaal vol? In dat geval biedt een kokend water kraan uit de Flex reeks de perfecte oplossing!

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt is kiezen voor een kokend water kraan uit de Quooker Fusion serie. In dit geval kiest u voor een echte alleskunner. De kranen die in deze serie zijn terug te vinden doen dan ook niet alleen dienst als uitstekende kokend water kranen, daarnaast kunnen ze ook functioneren als mengkranen. Op deze manier is het met behulp van een dergelijke kraan niet alleen mogelijk om een lekker kopje thee te realiseren of een eitje te koken, daarnaast kunt u er ook de vaat mee doen of gewoon een lekker glaasje water nemen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke eisen u ook verbindt aan de kokend water kraan die u wenst te bestellen, dit merk biedt het u allemaal… en nog zoveel meer!

Welk reservoir voor uw nieuwe kraan?

Wanneer u er voor kiest om een kokend water kraan van dit merk in huis te halen spreekt het voor zich dat u eveneens stil zult willen blijven staan bij het reservoir dat er voor moet worden aangekocht. Deze is er namelijk voor verantwoordelijk dat er water aan de kraan kan worden gegeven. Een voorbeeld van zo’n reservoir is de ‘Quooker PRO3 VAQ‘. Dit reservoir werkt niet alleen erg eenvoudig, daarnaast zorgt ze er voor dat u continue de beschikking heeft over kokend water. Het reservoir wordt aangesloten op de koud-waterleiding waardoor u kunt rekenen op een constante aanvoer van water. Het reservoir heeft de mogelijkheid om het water te verhitten tot een temperatuur van 110 graden Celsius. Op het ogenblik dat het water wordt getapt zorgt het reservoir van ervoor dat de temperatuur zakt tot 100 graden Celsius wat ze uitstekend maakt voor bijvoorbeeld het zetten van een kopje thee.

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt is kiezen voor een Quooker Combi reservoir. Het betreft hier een reservoir welke kan worden aangesloten op de koud waterleiding waardoor u niet alleen de mogelijkheid heeft om kokend water, maar ook zowel warm als koud water uit de kraan te tappen. Wilt u er zeker van zijn dat u in één klap alles in huis heeft wat u nodig heeft om te kunnen genieten van kokend water rechtstreeks uit de kraan? In dat geval is het de moeite waard om uw kraan en reservoir in één keer samen te bestellen. Zo hoeft u zich helemaal nergens nog zorgen om te maken!

Kiezen voor een enkele of dubbele kraan?

Bij het kopen van deze kraan zult u voor uzelf moeten aangeven over welke mogelijkheden deze kraan precies dient te beschikken. Geeft u er bijvoorbeeld de voorkeur aan dat deze alleen warm en koud water weet te produceren of wilt u ook kunnen genieten van kokend water rechtstreeks uit de kraan? In ieder geval heeft u steeds de mogelijkheid om te kiezen tussen een enkele of een dubbele kraan. U kunt er voor kiezen om een dubbele kraan aan te sluiten waardoor de ene kraan fungeert als mengkraan en de andere als kokend water exemplaar. Op deze manier wordt er een bijzondere uitstraling gerealiseerd voor uw keuken. De zogenaamde Twintap kan worden aangekocht in even veel verschillende vormen en kleuren als het geval is voor de gewone, enkele kraan. Zowel de enkele als de dubbele kraan beschikken steeds over een beveiliging voor wat het aanzetten van de kokend water kraan betreft. Bovendien hebben alle kranen uit het assortiment van van dit merk dezelfde, prachtige uitstraling!

Haal uw Quooker kraan vandaag nog in huis!

Bent u wel geïnteresseerd in het kopen van een kokend water kraan? In dat geval is het de moeite waard om deze in huis te halen hier bij Dekokendwatersite.nl! Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment bestaande uit kranen die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen. Op het ogenblik dat u een Quooker kraan bestelt dient u voor uzelf uit te maken of u deze zelf zult monteren of u dit gaat uitbesteden aan een professionele vakman. In dit laatste geval is het mogelijk om dit aan te geven bij het afronden van uw bestelling. Dan zal één van onze vakmannen de plaatsing voorzien. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wilt u eveneens een kraan van dit merk bestellen? Aarzel dan geen moment langer en haal de Quooker kraan nu in huis hier bij Dekokendwatersite.nl en geniet van de beste prijs en de meest interessante voorwaarden!