Quooker Combi+

Met de Quooker Combi Plus realiseert u kokend water rechtstreeks uit de kraan en heeft u de beschikking over onbeperkt warm water.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Er wordt door steeds meer mensen tegenwoordig voor gekozen om een kokend water kraan in hun keuken te integreren. Het is echter niet alleen belangrijk om stil te blijven staan bij het type kraan welke u in huis haalt, wat bovendien ook te denken van het Quooker reservoir dat er aan verbonden is? Wat dit betreft kunt u er nu voor kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van een Quooker Combi Plus reservoir. Deze maakt het niet alleen mogelijk om rechtstreeks kokend water uit de kraan te tappen, daarnaast krijgt u ook nog eens de beschikking over onbeperkt warm water. In de praktijk zorgt de integratie van een kokend water kraan met reservoir van Quooker ervoor dat u nooit nog nood zult hebben aan een onveilige waterkoker en / of fluitketel. Op deze manier wordt koken dankzij het merk Quooker niet alleen nog eenvoudiger, maar ook heel wat sneller gemaakt. Zou u ook graag de Quooker Combi Plus willen bestellen? Aarzel dan niet langer en ontdek ze vandaag nog in het assortiment hier bij Dekokendwatersite.nl!

Waarom kiezen voor dit model?

Indien u er voor kiest om de Combi Plus te kopen beschikt u over een uitstekende en veelzijdige vervanger voor een normale waterkraan. De kokend water kraan en mengkraan zorgt ervoor dat u in één keer beschikt over koud, warm en kokend water. De aansluiting kan gebeuren op zowel de koud- als warmwaterleiding. Dit model zorgt er in de praktijk voor dat u kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. In eerste instantie wordt er op deze manier namelijk voor gezorgd dat u kokend water kunt tappen zonder dat u nog hoeft te wachten. Het water staat bovendien niet alleen direct ter uwer beschikking, daarnaast wordt ook verspilling op efficiënte wijze voorkomen. Niet alleen het realiseren van een lekker bord met pasta, maar ook het blancheren van groenten evenals het ontvellen van tomaten was door gebruik te maken van dit Quooker reservoir nog nooit eerder zo eenvoudig!

Ervaar de unieke betrouwbaarheid van Quooker

Wanneer u van plan bent om een kokend water kraan te kopen en in uw keuken te implementeren is het eigenlijk niet meer dan logisch dat u daarvoor kijkt in de richting van het merk Quooker. Dit heeft alles te maken met het feit dat Quooker de uitvinder is van de kokend water kraan. In het jaar 1973 ontstond het idee voor een dergelijke kraan welke na realisatie meteen een internationaal succes bleek te zijn. Ondertussen zouden naar verwachting reeds één op de vijf gezinnen over een kokend water kraan in hun keuken beschikken. Kiest u er voor om een kokend water kraan te combineren met een Quooker Combi Plus zoals een Quooker Fusion kraan? Dan kunt u elk gewenst type van water tappen zomaar rechtstreeks uit de keukenkraan!

7 liter aan kokend water ter beschikking

Kiezen voor het kopen van de Quooker Combi Plus zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een reservoir met een capaciteit van 7 liter aan kokend water. Dit biedt een veel interessantere oplossing in vergelijking met de kleinere reservoirs die bijvoorbeeld vaak slechts 3 liter aan kokend water voorzien. Voor mensen die frequent en veelvuldig gebruikmaken van kokend water in hun keuken is kiezen voor dit reservoir dan ook geen overbodige luxe, in tegendeel. Wat dit reservoir nog mooier maakt is dat u ook steeds kunt rekenen op een onbeperkte hoeveelheid aan warm water. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Met welke kraan moet u hem combineren?

In het aanbod hier bij Dekokendwatersite.nl kunt u niet alleen overgaan tot het kopen van een Combi Plus, daarnaast is het ook mogelijk om er voor te kiezen om één van de vele uitstekende Quooker kranen aan te schaffen. Voor welke kokend water kraan u precies kiest om te gebruiken in combinatie met het reservoir is natuurlijk geheel aan u. Kiest u bijvoorbeeld voor een kraan met een vierkant of rond design? Daarnaast dient u zichzelf ook de vraag te stellen of u de beschikking wenst te krijgen over een kraan met uittrekslang of niet. Is dit het geval? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor een zogenaamde ‘Flex kraan’. Op deze manier wordt het bereik aanzienlijk vergroot. Dit type Quooker kraan is bovendien verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, namelijk zowel in chroom als in roestvrijstaal. Een andere mogelijkheid waarover u beschikt om te combineren is de ‘Fusion kraan’. Het betreft hier een kokend water kraan en mengkraan in één welke is voorzien van een kindveilige dubbele-druk-draai bedieningsknop.

Veelzijdig, efficiënt en bovendien energiezuinig

Wilt u alleen maar genoegen nemen met het beste dat het aanbod aan Quooker reservoirs tegenwoordig te bieden heeft? In dat geval is kiezen voor dit model een voor de hand liggende keuze. Deze levert dan ook niet alleen ruim voldoende kokend water, daarnaast kunt u ook rekenen op een onbeperkte hoeveelheid aan warm water. Door het aanschaffen van dit model kiest u voor een reservoir met een inhoud van 7 liter welke een opwarmtijd nodig heeft van 20 minuten. De hoeveelheid aan water op een temperatuur van 40 en 60 graden is onbeperkt. Het reservoir beschikt over een overdrukventiel evenals een maximale temperatuurbeveiliging. Het stand-by verbruik bedraagt bovendien 10 watt wat er voor zorgt het model is voorzien van een energielabel A.

Bestel je reservoir nu bij Dekokendwatersite.nl!

Wilt u ook altijd de beschikking hebben over een voldoende hoeveelheid kokend water en wilt u zich nooit zorgen hoeven maken over het feit of er al dan niet warm water uit de kraan zal komen? In dat geval is er voor kiezen om de Quooker Combi Plus te kopen een absolute aanrader. Dit type boiler biedt dan ook een absolute meerwaarde voor elke woning. Wilt u ook een Quooker Combi Plus bestellen tegen de best mogelijke prijs en de meest interessante voorwaarden? Dan koopt u ze bij voorkeur steeds hier bij Dekokendwatersite.nl. Op deze manier kunt u namelijk ook nog eens rekenen op gratis levering van uw boiler en dat niet alleen binnen Nederland, maar ook in België. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, uw koken water kraan bestelt u het best hier bij Dekokendwatersite.nl!