Energieverdeler Quooker Combi PRO3 CUBE
Quooker Energieverdeler

Quooker Energieverdeler

 90,00

Quooker Energieverdeler voor het veilig gebruik van uw Quooker systeem in combinatie met bijvoorbeeld een vaatwasser op één groep.

Waarom Dekokendwatersite.nl?

  • Wekelijks actuele kassakorting zichtbaar in winkelwagen
  • Klanten beoordelen ons met een 9.1
  • Gratis bezorgd, en indien nodig ook gratis retour
  • Showroom met werkende systemen
  • Wij helpen met garantie en onderhoud sinds 2016

Quooker Energieverdeler voor Combi (+) en PRO3 en CUBE

De Quooker energieverdeler is speciaal ontworpen om een Combi, PRO3 en/of CUBE op één stroomgroep te kunnen gebruiken. Omdat de CUBE een apart reservoir is met eigen stroomvoorziening kan er soms piekvermogen worden gevraagd van uw stroomgroep. De energieverdeler schakelt het apparaat kort uit als het een piekbelasting registreert. Hiermee voorkomt u overbelasting op uw elektriciteitsgroep. U kunt de energieverdeler ook gebruiken met alleen een Quooker PRO3 of Combi(+) reservoir.

Waarom u ook zonder aanschaf van de CUBE de Quooker energieverdeler kan overwegen

Indien u nu enkel een Quooker koopt in combinatie met een PRO3 of Combi(+),  dan is een energieverdeler nog steeds een goeie overweging.

De verdeler zorgt er namelijk ook voor dat uw Quooker uitschakelt bij een piekbelasting van bijvoorbeeld uw vaatwasser. Altijd bescherming van overbelasting. Mocht u daarnaast in de toekomst besluiten om nog een losse Quooker CUBE na te bestellen, dan heeft u de energieverdeler alvast voorbereid op de aansluiting.

U blijft warm en gekoeld water tappen bij terugschakeling

Met de Energieverdeler van Quooker kunt u kokend water blijven tappen als de verdeler het reservoir heeft teruggeschakeld. Het enige wat tijdelijk stopt is het opwarmen van het water. Op de verdeler bevinden zich 3 aansluitingen. Één voor uw Quooker reservoir, één voor het CUBE reservoir en één voor de  vaatwasser of ander apparaat.

Installatie

Wilt u uw Quooker set laten installeren door een ervaren installateur? Dat kan met onze installatie-service.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quooker Energieverdeler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *