Quooker PRO3

De Quooker PRO3 is een boiler met een capaciteit van 3 liter aan kokend water. U bestelt ze tegen de scherpste prijs hier op dekokendwatersite.nl!

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om in uw keuken te kunnen genieten van kokend water rechtstreeks uit de kraan? In dat geval is het een mogelijkheid om te kiezen voor de Quooker PRO3. Indien u ervoor kiest om dit model in huis te halen zult u in uw keuken in ieder geval kunnen rekenen op een grotere mate aan efficiëntie. Alle dagelijkse taken waaronder bijvoorbeeld het zetten van een kopje thee, maar ook het koken van een eitje of het steriliseren van flesjes voor uw baby was nog nooit eerder zo eenvoudig. Wilt u ook graag kunnen genieten van de interessante voordelen die het integreren van de een koken water kraan in uw keuken met zich meebrengt? Twijfel dan geen moment langer en ontdek ze nu in het assortiment van het merk Quooker hier bij Dekokendwatersite.nl!

Reservoir met kraan bestellen

Alleen aan een kokend water kraan of alleen aan een reservoir heeft u uiteraard niets. U mag er dan wel voor kiezen om een Quooker kraan aan te schaffen, zonder reservoir heeft u daar helemaal niets aan. Bijvoorbeeld de Quooker Flex serie ziet er geweldig uit maar het een kan niet zonder het ander. Het reservoir dat u aankoopt kan worden aangesloten op de koud waterleiding waardoor het reservoir steeds water ter beschikking heeft. In het reservoir wordt het water verhit tot een temperatuur van 110 graden. Bij het tappen van het kokend water zal deze evenwel slechts meer over een temperatuur van 100 graden beschikken. Dit is de meest aangewezen temperatuur voor onder meer het zetten van koffie of thee.

Het in huis halen van dit model kraan zorgt er voor dat u steeds kunt rekenen op 3 liter aan kokend water. Bovendien is het zo dat dit reservoir is voorzien van hoog vacuümisolatie welke er voor zorgt dat het warm houden van het water amper 10 kilowatt verbruikt. Op deze manier blijven de kosten beperkt tot een mooie 5 eurocent per dag. Het mag dan ook duidelijk zijn, dit model zorgt er niet alleen voor dat uw leven in de keuken nog efficiënter en dus eenvoudiger wordt gemaakt, daarnaast kunt u zomaar ook een interessante besparing op uw energiefactuur realiseren.

Kiezen voor een PRO3 of Quooker Combi?

In het aanbod hier bij Dekokendwatersite.nl zijn er verschillende mogelijkheden terug te vinden voor wat het kopen van een reservoir of boiler betreft. Op deze manier weten we steeds zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van al onze klanten. Naast dit model is het eveneens een mogelijkheid om over te gaan tot het kopen van een Quooker Combi. Tussen beide type boilers kunnen er enkele verschillen worden opgemerkt. In het geval van de Quooker PRO3 is er bijvoorbeeld sprake van een beperkte capaciteit van 3 liter. Voor wat de Quooker Combi betreft is er een grotere capaciteit voor handen van 7 liter. Het spreekt evenwel voor zich dat u bij het aanschaffen van uw boiler ook rekening dient te houden met de omvang van het reservoir in kwestie. Heeft u bijvoorbeeld slechts een beperkte hoeveelheid aan ruimte beschikbaar in uw keuken? In dat geval is kiezen voor dit model van Quooker een voor de hand liggende keuze.

Het onderhouden van uw kraan

Op het ogenblik dat u van plan bent om een bepaalde close in boiler aan te schaffen zijn er heel wat verschillende factoren waar u rekening mee zult willen houden. Het gaat hierbij niet uitsluitend om de capaciteit waar de boiler in kwestie over beschikt, wat bovendien ook te denken van de afmetingen? Is ze bijvoorbeeld wel of niet geschikt om in uw (kleine) keuken geïntegreerd te worden? Een ander aspect waar u de nodige aandacht aan zult willen besteden is terug te vinden in het onderhoud dat moet worden uitgevoerd aan de boiler. Dit model staat erom bekend nagenoeg onderhoudsvrij te zijn. Dit betekent in de praktijk dat u slechts één keer per 5 jaar wat onderhoud moet voorzien. Dit zorgt er voor dat u nauwelijks omkijken zult hebben naar uw boiler waardoor u pas echt kunt genieten van het meest optimale comfort en gebruiksgemak.

De installatie van de Quooker PRO3

Wanneer u er voor kiest om dit model te kopen spreekt het voor zich dat deze ook nog moet worden geïnstalleerd. U kunt er voor kiezen om deze installatie zelf te doen, maar het is eveneens mogelijk om de montage uit te besteden aan één van onze ervaren vakmannen. Wanneer u, uw voorkeur geeft aan deze laatste optie dient u dit aan te geven bij het afronden van uw bestelling. De montage gebeurt dan tegen een beperkte meerprijs door een specialist. Zo kunt u meteen optimaal genieten van alle voordelen die de Quooker kraan met zich meebrengt.

Ideaal om te integreren in een kleine keuken

Het spreekt voor zich dat lang niet iedereen even veel beschikbare ruimte voor handen heeft in zijn of haar keuken. Omwille van deze reden kan het interessant zijn om te kijken in de richting van deze boiler. Op deze manier kunt u namelijk genieten van alle interessante voordelen die een kokend water kraan met zich meebrengt zonder dat u daarvoor een grote hoeveelheid aan ruimte verliest. De boiler past dan ook zonder probleem in bijvoorbeeld een ladekastje. Ook dit is zeker en vast een niet onbelangrijk voordeel waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u over gaat tot het kopen van een Quooker boiler!

Haal dit model vandaag nog in huis!

Hebben de verschillende, interessante voordelen van de Quooker PRO3 u ook weten te overtuigen? Zou u dan ook graag de beschikking willen hebben over een dergelijke boiler im combinatie met uw kokend water kraan? In dat geval kunt u deze vandaag nog bestellen hier bij Dekokendwatersite.nl! Door deze boiler bij ons te kopen kunt u rekenen op heel wat extra voordelen. Niet alleen garanderen wij onze klanten namelijk een uitstekende prijs voor dit reservoir, daarnaast is het ook nog eens zo dat u kunt rekenen op gratis levering in zowel Nederland als België. Het mag dan ook duidelijk zijn, uw Quooker PRO3 bestelt u het best hier bij Dekokendwatersite.nl!