Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokend water kraan die beschikt over een flexibele uitloop. Beschikbaar in Chroom, RVS en Zwart.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

De keuze van de Quooker kraan waar u in uw keuken gebruik van gaat maken is belangrijker dan u in eerste instantie zou vermoeden. Veel mensen kiezen zomaar voor de eerste, de beste kraan die ze vinden, maar worden na plaatsing vaak meteen geconfronteerd met de nodige problemen. Gelukkig hoeft dit niet noodzakelijkerwijs het geval te zijn, in tegendeel. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om de Quooker Flex aan te schaffen? Het betreft hier een kokend water kraan van het bekende en gerenommeerde merk ‘Quooker’ welke haar naam te danken heeft aan de flexibele uitloop waarover ze beschikt. Deze kan namelijk worden uitgetrokken tot 30 centimeter. Lijkt dit u ook wel interessant? Bestel dan ook uw Quooker Flex vandaag nog hier bij Dekokendwatersite.nl!

Een flexibele uitloop tot wel 30 centimeter

Op het eerste zicht lijken alle kokend water kranen die op de markt zijn terug te vinden precies hetzelfde. Toch zijn er aan verschillende modellen, waaronder dit model, enkele unieke eigenschappen verbonden. De belangrijkste, unieke eigenschap van deze kokend water kraan is terug te vinden in het feit dat ze over een flexibele uitloop beschikt tot wel 30 centimeter. Dit zorgt er voor dat u nooit nog problemen zult ondervinden bij bijvoorbeeld het vullen van een emmer. U hoeft deze niet langer schuin te houden waardoor er heel wat water verloren gaat. Zou u graag een Quooker Flex willen bestellen, maar wilt u kunnen rekenen op een nog grotere uitloop? Dat is mogelijk. Om dit te realiseren kunt u even een kijkje nemen in ons aanbod met Quooker accessoires. Hierin zijn namelijk verschillende verlengstukken terug te vinden.

Een veilig systeem

Een grote zorg van veel mensen, in het bijzonder voor gezinnen met kinderen heeft betrekking tot de veiligheid van het Flex systeem. Wanneer er kokend water uit de kraan vloeit loopt u toch steeds het risico om uzelf te verbranden? Absoluut niet! Quooker staat er om bekend steeds een optimale veiligheid voorop te stellen bij het ontwikkelen van al haar producten en dat blijkt eveneens uit dit fantastische model. Deze kokend water kraan beschikt dan ook over een speciaal druk-en-draai-systeem welke er voor zorgt dat u nooit zomaar onverhoopt kokend water uit de kraan kunt laten vloeien. Om niets aan het toeval over te laten zijn de kokend water kranen van dit merk ook nog eens voorzien van een duidelijke LED-verlichting. Deze geeft duidelijk aan wanneer er precies kokend water uit de kraan vloeit.

Perfect integreerbaar in een kleine keuken

Mensen met een kleine keuken kunnen uiteraard niet zomaar eender welke close in boiler binnen deze ruimte integreren. Dat brengt vaak een hoop frustraties met zich mee. Waarom zou u er echter voor moeten kiezen om in te leveren op vlak van comfort en mogelijkheden wanneer het ook anders kan? Ook wanneer u over een kleine keuken beschikt in huis is het namelijk zo dat dit model u van alle gemakken voorziet. Door gebruik te maken van dit model is er ook geen aparte kraan meer vereist voor het zetten van kokend water. Deze kraan tovert dan ook drie verschillende soorten water uit de kraan, namelijk koud, warm en heet water. Vreest u dus met andere woorden dat u een grote keuken ter beschikking zult moeten hebben voor het plaatsen of dat u verbouwingen zult moeten doen? Deze vrees is werkelijk helemaal nergens voor nodig, in tegendeel!

Welk reservoir voor uw Quooker Flex bestellen?

Een zeer belangrijke vraag die u zichzelf steeds dient te stellen met betrekking tot het kopen van een kokend water kraan is terug te vinden in het soort reservoir waar u gebruik van gaat maken. Wat dit betreft beschikt u over verschillende mogelijkheden. Denk hierbij niet alleen aan de Quooker PRO3 VAQ, maar ook aan de Quooker Combi. Beide type reservoirs zorgen er voor dat u kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. Voor de Quooker PRO3 VAQ geldt bijvoorbeeld dat dergelijke reservoirs zijn voorzien van een hoog vacuümisolatie. Deze zorgt er voor dat deze boiler tot één van de zuinigste op de markt behoort. Het stand-by verbruik bedraagt bij deze boiler dan ook amper 5 cent per dag. Hiermee heeft u steeds de beschikking over een mooie 3 liter aan kokend water. Deze boiler is een aanrader om te combineren met de Quooker Flex kraan in een kleine keuken.

Heeft u niet voldoende aan een capaciteit van 3 liter kokend water en wilt u meer? Dat is geen probleem. In dat geval wordt het aangeraden om dit model te bestellen samen met een Quooker Combi reservoir. Op deze manier krijgt u de beschikking over een totale capaciteit van 7 liter. Beide reservoirs van Quooker zijn uiteraard uitgerust met een speciale filter welke er voor zorgt dat het aanwezige water in de boiler niet gaat rotten. Op deze manier blijft u steeds de beschikking houden over vers water. Voor welke combinatie  u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard altijd afhankelijk van de noden waarover uw gezin beschikt.

De plaatsing van uw kraan

Voordat u over zult gaan tot de aanschaf is het niet meer dan normaal dat u zich zult afvragen wie de plaatsing van deze kraan precies voor zijn of haar rekening zal gaan nemen. Wel, op dit vlak beschikt u over verschillende mogelijkheden. In eerste instantie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om dit zelf te doen. Dit is het geval omdat elke Quooker Flex standaard wordt geleverd met een complete installatiekit. Deze zorgt ervoor dat u alles voor handen heeft om uw nieuwe kraan te kunnen installeren. Voelt u hier zich toch niet helemaal goed bij en wilt u de plaatsing bijgevolg toch liever uitbesteden aan een ervaren partij met kennis van zaken? In dat geval is het mogelijk om aanspraak te maken op de montageservice die wij aan onze klanten aanbieden. Zo geeft u alle zorgen uit handen en bent u meteen honderd procent verzekerd van een optimale plaatsing!

Uw Quooker Flex gratis geleverd in Nederland en België!

Wanneer u, uw kokend water kraan bestelt hier bij Dekokendwatersite.nl kunt u altijd rekenen op tal van verschillende voordelen. In eerste instantie bestelt u deze kraan bijvoorbeeld tegen een zeer interessant prijskaartje. Dat is echter niet alles, want ook de verzendkosten zullen hier bij Dekokendwatersite.nl geen enkele invloed hebben op de uiteindelijke kostprijs die zal moeten worden betaald. Dit komt omdat wij zowel aan onze Nederlandse als Belgische klanten gratis verzending aanbieden. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u ook van plan om een Quooker Flex te bestellen? Dan bent u daarvoor hier bij Dekokendwatersite.nl zonder enige twijfel aan het juiste adres!