Grohe Red Kokend Water Kraan

Een Grohe Red kokend water kraan aanschaffen zorgt er voor dat u op de meest veilige en efficiënte wijze gebruik kunt maken van kokend water in uw keuken!

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Steeds meer mensen willen graag in hun keuken kunnen genieten van de unieke voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van een kokend water kraan. Geldt dat ook voor u? In dat geval is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van een Grohe Red kraan. Een dergelijke kraan staat er niet alleen om bekend over een prachtige uitstraling te beschikken, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze u precies die kwaliteit garandeert waar u naar op zoek bent. Heeft u ook wel interesse in het aanschaffen van de Grohe Red? Dan bent u daarvoor hier bij Dekokendwatersite.nl ongetwijfeld aan het juiste adres!

De bijzondere uitstraling van deze kraan

Grohe staat er algemeen om bekend een merk te zijn welke door de jaren heen werkelijk een groot aantal prachtige kranen op de markt heeft gebracht. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een exemplaar aan te kopen welke is voorzien van een C-uitloop of een U-uitloop. Deze beschikken over een vrij traditionele vormgeving en sluiten perfect aan op de uitstraling waar menig aantal keukens over beschikken. Of u nu met andere woorden heeft gekozen voor een landelijke of een moderne stijl voor uw keuken, dit model komt er altijd in tot haar recht! Bent u niet zozeer te vinden voor een kraan met een C- of een U-uitloop? In dat geval kunt u eveneens kiezen voor een exemplaar met L-uitloop. Op deze manier beschikt u pas echt over een kraan met een unieke uitstraling. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het merk Grohe Red er om bekend staat een unieke combinatie te realiseren van een luxe uitstraling evenals de meest praktische eigenschappen. Dit maakt het kopen van deze kraan tot een absolute meerwaarde voor elke keuken.

Een uitstekende veiligheid gegarandeerd

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het aanschaffen van een kokend water kraan heeft betrekking tot de veiligheid waarmee er kan worden gewerkt. Het spreekt voor zich dat een kokend water kraan op een correcte en efficiënte manier moet kunnen werken, maar de veiligheid primeert eigenlijk altijd. Dat heeft Grohe goed begrepen. Door gebruik te maken van deze kraan zorgt u er voor dat het risico op verbranding tot een absoluut minimum kan worden beperkt, uiteraard mits er op een correcte manier met de kraan wordt omgegaan. Zelfs voor gezinnen met kinderen wordt het op deze manier probleemloos mogelijk om op de meest veilige wijze gebruik te maken van een kokend water kraan.

Alle kokend water kranen welke door dit merk op de markt zijn gelanceerd zijn voorzien van een kind veilig systeem. Dit systeem voorkomt dat kinderen bijvoorbeeld per ongeluk kokend water tappen waar ze zich aan kunnen verbranden. Dit merk maakt hiervoor gebruik van een speciale trek-draai bediening die voor kinderen onmogelijk aan te zetten is. Dit zorgt ervoor dat een kokend water kraan ook met een gerust hart kan worden geplaatst in de woning van een gezin met kinderen. Extra interessant is bovendien om te weten dat men gebruik maakt van een zogenaamde ‘buis in buis constructie’. Deze voorkomt dat de buitenkant van de kraan heet wordt, zelfs op het ogenblik dat er kokend water wordt getapt.

Precies die capaciteit kokend water die u nodig heeft

U mag nog zo’n goede kokend water kraan in huis halen, het spreekt voor zich dat er ook steeds de nodige aandacht moet worden besteed aan de boiler waarmee deze wordt gecombineerd. In het geval van deze kraan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een L-boiler die standaard met de kraan kan worden meegeleverd. Door gebruik te maken van een dergelijke close in boiler met grote capaciteit zorgt u er voor dat u in alle omstandigheden meteen kunt genieten van kokend water. De Grohe Red boiler zorgt er dan ook voor dat u steeds de beschikking heeft over een mooie 5,5 liter aan kokend water. Bovendien is er ook nog eens 11 liter warm water met een temperatuur van 55 graden Celsius beschikbaar zonder dat u daar op hoeft te wachten. Indien u er voor kiest om deze kraan aan te kopen samen met een L-boiler dient u rekening te houden met een diameter van 210mm en een hoogte van 490mm.

De boiler beschikt voor het opwarmen van het koude water tot de gewenste temperatuur over een vermogen van 2100 watt. Op het ogenblik dat het systeem in stand-by gaat wordt het verbruik beperkt tot een zeer mooie 15 watt. Het feit dat de boiler is voorzien van een energielabel A zorgt er bovendien voor dat u over een zeer zuinige boiler beschikt welke geen grote impact zal hebben op uw energierekening, in tegendeel. Vreest u dat u voor het plaatsen van deze boiler een aanzienlijke hoeveelheid ruimte ter beschikking dient te hebben? Ook deze vrees is nergens voor nodig! U plaatst deze boiler dan ook zeer eenvoudig gewoon in een keukenkastje!

Mogelijkheid tot aansluiting op warm waterleiding

Indien u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van een Grohe Red kraan heeft u de beschikking over 5,5 liter aan kokend water. Op het ogenblik dat u geen nood heeft aan kokend water, maar gewoon aan warm water waar u de vaat mee kunt doen wordt het kokend water gemengd met koud water afkomstig uit de waterleiding. Het is echter eveneens mogelijk om de boiler van dit merk aan te sluiten op de warm waterleiding. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u ten allen tijde de beschikking heet over de vereiste hoeveelheid aan warm water, zelfs op het ogenblik dat u meer dan 11 liter nodig heeft. Welke manier van aansluiten voor u nu precies het interessantst is, is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie en in het bijzonder het verbruik dat in uw keuken wordt gerealiseerd. In het bijzonder wanneer u grote hoeveelheden warm water in één keer nodig heeft kan het zeker een aanrader zijn om te kiezen voor een aansluiting op de warm waterleiding. Maakt u eerder meerdere keren per dag gebruik van kleine hoeveelheden warm water? In dat geval is kiezen voor een aansluiting op de koud water aansluiting wellicht een interessantere keuze.

Met Grohe werkt u nog efficiënter!

We besteden veel meer tijd in onze keuken dan we op het eerste zicht zouden vermoeden. Omwille van deze reden is het van belang dat we in deze ruimte steeds kunnen rekenen op de meest optimale efficiëntie. Daar kan een kokend water kraan van dit merk absoluut een belangrijke bijdrage in leveren. Vult u een pan met reeds kokend water? Dan kunt u in slechts enkele seconden verder met koken. Op deze manier wordt voorkomen dat er heel wat tijd verloren gaat. Bent u bovendien ook op zoek naar een mogelijkheid om flesjes op zo efficiënt mogelijke wijze te steriliseren? Ook dat wordt door gebruik te maken van een kokend water kraan absoluut kinderspel!

Zelf uw nieuwe kraan aansluiten of uitbesteden?

Heeft u er voor gekozen om een kraan aan te kopen? Dat is een prima keuze! U dient zichzelf vervolgens wel nog even de vraag te stellen wie deze kokend water kraan precies zal aansluiten. De meegeleverde handleiding maakt het mogelijk om dit zelf te doen, in het bijzonder omdat de kranen perfect passen op een bestaand kraangat. Dit zorgt ervoor dat de plaatsing van uw kraan niet alleen zeer eenvoudig, maar ook uiterst efficiënt kan gebeuren. Wilt u, uw kokend water kraan toch liever niet zelf aansluiten? In dat geval is het mogelijk om daarvoor een beroep te doen op één van onze monteurs. Tegen een beperkte meerprijs wordt de door u bestelde kraan dan meteen voor u geplaatst!

Bestel uw Grohe Red vandaag nog hier bij Dekokendwatersite.nl!

Het in huis halen van een Grohe Red kokend water kraan brengt zoals bovenstaande informatie duidelijk heeft gemaakt heel wat interessante voordelen met zich mee. Niet alleen kunt u op deze manier namelijk meteen kokend water tappen, daarnaast zorgt een speciaal veiligheidssysteem er voor dat een dergelijke kraan ook zeer veilig is in gebruik voor gezinnen met kinderen. Wilt u ook de vele voordelen van deze kraan in uw eigen keuken kunnen ervaren? Aarzel dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Dekokendwatersite.nl! Vandaag besteld voor 13:00 uur betekent de volgende dag reeds in huis! De levering van uw Grohe Red is bovendien in zowel Nederland als België helemaal gratis!