Quooker Fusion

De Quooker Fusion is een uitstekende 3 in 1 kokend water kraan die veiligheid en comfort combineert. Verkrijgbaar in Square en Round en in de kleuren Chroom, RVS en Zwart.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Wilt u niet zomaar van kokend water kunnen genieten in uw keuken, maar wilt u graag hebben dat deze kan worden getapt uit een kwalitatieve en bovendien ook uiterst stijlvolle kraan? In dat geval is de Quooker Fusion ongetwijfeld iets voor u! Deze kokend water kraan en mengkraan in één biedt u namelijk precies datgene waar u naar op zoek bent terwijl ze ook nog eens een stijlvolle eye-catcher vormt in uw keuken. Wilt u ook af van die vervelende en bovendien ook gevaarlijke waterkoker en wilt u bovendien direct kokend water ter beschikking hebben wanneer u daar nood aan heeft? In dat geval is het zonder twijfel de moeite waard om de Quooker Fusion te ontdekken hier in het aanbod van het merk Quooker bij Dekokendwatersite.nl!

Waarom kiezen voor dit model?

Steeds meer gezinnen kiezen er voor om in hun keuken gebruik te maken van een kokend water kraan. De Fusion is wat dat betreft een uitstekende keuze. Dit niet in het minst omdat u door het integreren van deze kraan in uw keuken niet alleen de beschikking krijgt over kokend water rechtstreeks uit de kraan, maar ook over koud en warm water. Bovendien geniet u door het kopen van deze kraan van de nieuwste innovatie van Quooker en kunt u heel wat extra ruimte creëren op uw aanrecht door het ontbreken van een waterkoker. Bovendien staat de kraan er eveneens om bekend bijzonder veilig te zijn in gebruik, ook voor gezinnen met kinderen. De speciale dubbel-druk-draai-bedieningsknop zorgt er namelijk voor dat kinderen niet zomaar per ongeluk kokend water uit de kraan kunnen laten stromen. Er zijn dus hoe dan ook een groot aantal zeer interessante voordelen verbonden aan dit type kraan!

Een geschikt reservoir voor uw Quooker kraan

Het aanschaffen van Fusion is uiteraard slechts één ding. Het spreekt namelijk voor zich dat u ook graag de beschikking zult willen hebben over een bijpassende boiler die perfect de vooropgestelde verwachtingen weet in te lossen. Het reservoir welke u dient te voorzien moet dienst doen voor wat de aanvoer betreft van kokend water naar de kraan. Een voorbeeld van een dergelijk reservoir is de populaire Quooker PRO3 VAQ. Deze wordt aangesloten op de koud waterleiding waardoor er een constante aanvoer van water naar het reservoir wordt gerealiseerd. Binnen het reservoir wordt het water op haar beurt opgewarmd tot een temperatuur van 110 graden. Op het ogenblik dat dit water uit uw Fusion kraan stroomt heeft ze echter een temperatuur van 100 graden. Hierdoor kunt u het water meteen gebruiken om bijvoorbeeld een kopje thee mee te zetten.

Bent u op zoek naar een reservoir met een grotere capaciteit kokend water om te gebruiken in combinatie met uw Quooker? In dat geval is het eveneens een mogelijkheid om gebruik te maken van een Quooker Combi reservoir. Op deze manier heeft u altijd de beschikking over zomaar even 7 liter aan kokend water. Bovendien levert dit reservoir ook warm water tot een temperatuur van 65 graden. Op deze manier kunt u ook altijd zonder probleem rekenen op warm water om de vaat mee te doen. U moet er wel rekening mee houden dat de Quooker Combi combineren met dit model ervoor zorgt dat u iets meer ruimte verliest. De Quooker Combi is dan ook net wat groter in vergelijking met de Quooker PRO3 VAQ.

Verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen

Voor veel mensen is het niet alleen van belang dat een kokend water kraan kwalitatief is en goed werkt, daarnaast wordt er ook steeds gekeken naar de uitstraling waar de kraan in kwestie over beschikt. Deze kraan weet op dit vlak alle verwachtingen in te lossen. Niet alleen gaat het hierbij namelijk om een uiterst kwalitatieve en praktische kraan, daarnaast is ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor ze in elke stijl van keuken optimaal tot haar recht komt. In eerste instantie is er de Quooker Fusion Square welke over een vierkante vormgeving beschikt. Bovendien is het echter eveneens mogelijk om te kiezen voor een ronde uitvoering. Voor welke van de twee opties u uiteindelijk zult kiezen is altijd afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waarover u beschikt. Buiten de verschillende vormen is het eveneens mogelijk om dit model verschillende materialen of afwerkingen te bestellen. Wat dit betreft kunt u kiezen voor een chroom of een RVS afwerking. Op deze manier is er altijd wel een type kraan verkrijgbaar die perfect zal passen binnen de door u gekozen stijl in uw keuken.

Een optimale veiligheid gegarandeerd

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een kokend water kraan is natuurlijk terug te vinden in het feit of deze veilig is of niet. De Quooker kokend water kranen staan er wat dat betreft om bekend een uitstekende zekerheid te bieden. Dit wordt mede gerealiseerd door de aanwezigheid van een speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop waar ook deze kraan mee is uitgerust. Deze bediening zorgt er voor dat het zowel voor volwassenen als voor kinderen niet zomaar mogelijk is om per ongeluk kokend water uit de kraan te laten vloeien. Bovendien wordt er bij deze kraan ook nog eens een extra waarschuwing gegeven door middel van LED-verlichting. Deze verlichting gaat aan vanaf het moment dat de eerste druppel kokend water uit de kraan stroomt.

Bovenstaande zaken zorgen er op zichzelf reeds voor dat het gebruik van de Quooker Fusion heel wat veiliger is in vergelijking met bijvoorbeeld een klassieker waterkoker en / of een fluitketel. Dat is echter niet alles. Het is een bekend probleem bij heel veel verschillende kranen op de markt dat mensen zich verbranden aan de buitenkant van de kraan. Dit in het bijzonder wanneer er zeer warm of heet water wordt getapt. Ook hier werd aan gedacht en zult u geen enkele last van ondervinden bij dit model. Deze kokend water kraan beschikt namelijk over een dubbelwandige uitloop. Deze zorgt er voor dat de kraan nooit te heet zal aanvoelen waardoor u ook uw handen eigenlijk nooit zult verbranden. Het mag dan ook duidelijk zijn, of u nu alleen woont of samen met één of meerdere kinderen, in allebei de gevallen bent u verzekerd van een optimale veiligheid bij het gebruik!

Zelf monteren of uitbesteden?

In principe bent u niet genoodzaakt om voor de plaatsing van de kraan de hulp in te roepen van een vakman. Dit is het gevolg van het feit dat elke kraan standaard wordt geleverd met een installatiepakket met zeer duidelijke instructies. Op deze manier heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om uw kraan te kunnen installeren. Ondanks het feit dat de plaatsing van uw Fusion dus in principe perfect door uzelf kan gebeuren spreekt het voor zich dat niet iedereen hier om zal staan springen, in tegendeel. Dat hoeft ook niet! Wilt u toch liever voor de installatie een beroep doen op een echte vakman? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze deskundige en voordelige montageservice! Zo wordt de plaatsing meteen voor u gedaan! Ook hebben wij voor het Quooker onderhoud allerlei producten in huis.

Bestel uw Quooker Fusion nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

De Quooker Fusion is een werkelijk fantastische kokend water kraan die een niet onbelangrijke meerwaarde kan realiseren in elke keuken. Kiest u ervoor om deze kraan te kopen hier bij Dekokendwatersite.nl? In dat geval bent u niet alleen verzekerd van een praktische en veilige, maar ook van een voordelige kokend water kraan die uitstekend aan zal weten te sluiten op al uw wensen en verwachtingen. Ook een Quooker Fusion kopen? Wacht dan niet langer, koop ze vandaag nog aan en geniet van gratis levering in zowel Nederland als België! Nog een extra reden om uw kokend water kraan bij ons te bestellen!