Selsiuz Kokend Water Kraan

Een kokend water kraan van het merk Selsiuz maakt het mogelijk om op een veilige en bovendien ook op een kostenbesparende manier kokend water te realiseren.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 76 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 76 resultaten wordt getoond

De kans bestaat dat het merk Selsiuz u niet meteen bekend in de oren klinkt. Dat is vooral te wijten aan het feit dat het hierbij gaat om een jong merk welke nog niet zo lang op de markt verkrijgbaar is. Toch heeft dit merk heel wat moois in petto voor u. Dit fantastische nieuwe merk beschikt namelijk over een assortiment bestaande uit werkelijk prachtige en luxueuze kokend water kranen. Bovendien spreekt het voor zich dat dit merk over bijpassende boilers beschikt waardoor elke kraan op de meest efficiënte wijze kan worden voorzien van kokend water met een temperatuur van 100 graden. We kunnen gerust stellen dat het merk zoveel meer is dan zomaar een merk met kokend water kranen. Elke kraan van dit merk is dan ook ronduit uniek en beschikt over een zeer aantrekkelijke uitstraling. Wilt u in uw keuken kunnen genieten van een Selsiuz kokend water kraan die niet zomaar ook in alle keukens van uw vrienden of familieleden is terug te vinden? Dan is kiezen voor een kokend water kraan van dit merk zeker een aanrader!

Een kraan voor in elke keuken

Een niet onbelangrijk kenmerk welke is verbonden aan het merk Selsiuz heeft betrekking tot de zeer veelzijdige uitstraling waarover haar kranen beschikken. Beschikt uw keuken over een landelijke of eerder over een moderne inrichting? In beide gevallen zult u niets anders kunnen dan vaststellen dat een kokend water kraan uitstekend tot haar recht komt in beide interieurs. Dit heeft alles te maken met het feit dat de kranen van dit merk niet alleen verkrijgbaar zijn in meerdere vormen, maar ook in diverse kleuren. Geeft u de voorkeur aan chroom of RVS of bent u toch meer te vinden voor zwarte of koperen kranen? Al deze verschillende opties zijn terug te vinden in het assortiment!

Geld besparen met deze kokend water kraan

Wanneer u de keuze maakt om een kokend water kraan van dit merk aan te schaffen voor in uw keuken zult u kunnen vaststellen dat u op verschillende manieren zult weten te besparen. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld heel wat minder lang moeten wachten vooraleer u de beschikking krijgt over kokend water. Een pan water aan de kook brengen zal door gebruik te maken van een kokend water kraan nog maar enkele seconden tijd in beslag nemen, maar ook het steriliseren van een flesje voor de baby is iets wat nog nooit eerder op zo’n efficiënte wijze mogelijk zal zijn geweest.

Door gebruik te maken van deze kokend water kraan van dit merk kunt u niet alleen maar tijd besparen, maar ook energie en dus geld. Het is algemeen bekend dat een waterkoker de grootste energieverbruiker is in een keuken, maar deze wordt overbodig door gebruik te maken van een kokend water kraan. De close in boiler waar gebruik van wordt gemaakt bij een kokend water kraan beschikt bovendien over een energielabel A. Dit betekent dat ze bijzonder zuinig is in gebruik. Het aanwezige mengventiel zorgt er bovendien voor dat u steeds over warm water beschikt om bijvoorbeeld de vaat mee te doen. In vergelijking met andere kranen hoeft u deze dan ook niet lang te laten lopen vooraleer het water voldoende warm is. Zo kan heel wat waterverspilling tegen worden gegaan!

Welke Selsiuz boiler kiezen?

Op het ogenblik dat u de keuze maakt om een kokend water kraan van dit merk in uw keuken te implementeren zult u kunnen vaststellen dat er gebruik kan worden gemaakt van twee verschillende soorten boilers die elk over hun eigen specifieke voordelen beschikken. Voor welke boiler u uiteindelijk zult kiezen is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeftes. Neem nu bijvoorbeeld de Selsiuz Solo boiler. Deze heeft een vermogen van 2200 Watt welke er voor zorgt dat het ongeveer 18 minuten duurt vooraleer u terug 3,6 liter aan kokend water ter beschikking heeft wanneer deze in eerste instantie was opgebruikt. Interessant om weten is dat de boiler over beperkte afmetingen beschikt waardoor ze in principe probleemloos in elke keuken kan worden geïntegreerd.

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt is terug te vinden in de vorm van de Selsiuz Combi boiler. Het betreft hier een boiler van 2200 Watt welke niet alleen kokend water, maar ook warm water van 55 graden Celsius weet te produceren. De opwarmtijd van deze boiler is net als bij de Solo versie 18 minuten. Door te kiezen voor de Combi boiler kunt u niet alleen rekenen op de aanwezigheid van 3,6 liter aan kokend water, daarnaast biedt de boiler u ook meteen 7,5 liter aan warm water. Net als de Solo boiler beschikt ook deze Combi uitvoering over een lekker compact formaat waardoor ze in elke keuken tot haar recht komt.

Bestel uw Selsiuz kokend water kraan vandaag nog!

Er voor kiezen om een kokend water kraan in uw keuken te integreren zorgt er voor dat u kunt rekenen op heel wat praktische voordelen. Er is echter meer. Wat namelijk ook te denken van de veiligheid waarmee er kokend water kan worden gezet? In het bijzonder gezinnen met kinderen stellen zich vaak de vraag of het nu wel of niet veilig is om in huis gebruik te maken van een kokend water kraan. De kindveilige druk- en draaibediening waar deze kranen van zijn voorzien zorgt er voor dat u zich hier absoluut geen zorgen om hoeft te maken, in tegendeel. Deze beveiliging voorkomt dat iemand zonder het zelf te beseffen per ongeluk kokend water uit de kraan gaat tappen. Zo kan elk veiligheidsrisico meteen in de kiem worden gesmoord en wordt het gebruik van een kokend water kraan ook veilig voor gezinnen met kinderen. Maak het geheel af met een mooie bijpassende Selsiuz spoelbakken en de keuken zal er stijlvol uitzien. Bent u ook overtuigd van alle voordelen die zijn verbonden aan de kokend water kranen van dit merk? Twijfel dan niet langer en haal uw kraan met boiler van dit merk vandaag nog in huis tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Dekokendwatersite.nl!

kokend water kraan die niet zomaar ook in alle keukens van uw vrienden of familieleden is terug te vinden? Dan is kiezen voor een kokend water kraan van dit merk zeker een aanrader!

Een kraan voor in elke keuken

Een niet onbelangrijk kenmerk welke is verbonden aan dit merk heeft betrekking tot de zeer veelzijdige uitstraling waarover haar kranen beschikken. Beschikt uw keuken over een landelijke of eerder over een moderne inrichting? In beide gevallen zult u niets anders kunnen dan vaststellen dat een kokend water kraan uitstekend tot haar recht komt in beide interieurs. Dit heeft alles te maken met het feit dat de kranen van dit merk niet alleen verkrijgbaar zijn in meerdere vormen, maar ook in diverse kleuren. Geeft u de voorkeur aan chroom of RVS of bent u toch meer te vinden voor zwarte of koperen kranen? Al deze verschillende opties zijn terug te vinden in het assortiment!

Geld besparen met deze kokend water kraan

Wanneer u de keuze maakt om een Selsiuz kokend water kraan aan te schaffen voor in uw keuken zult u kunnen vaststellen dat u op verschillende manieren zult weten te besparen. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld heel wat minder lang moeten wachten vooraleer u de beschikking krijgt over kokend water. Een pan water aan de kook brengen zal door gebruik te maken van een kokend water kraan nog maar enkele seconden tijd in beslag nemen, maar ook het steriliseren van een flesje voor de baby is iets wat nog nooit eerder op zo’n efficiënte wijze mogelijk zal zijn geweest.

Door gebruik te maken van een Selzius kokend water kraan van dit merk kunt u niet alleen maar tijd besparen, maar ook energie en dus geld. Het is algemeen bekend dat een waterkoker de grootste energieverbruiker is in een keuken, maar deze wordt overbodig door gebruik te maken van een kokend water kraan. De close in boiler waar gebruik van wordt gemaakt bij een kokend water kraan beschikt bovendien over een energielabel A. Dit betekent dat ze bijzonder zuinig is in gebruik. Het aanwezige mengventiel zorgt er bovendien voor dat u steeds over warm water beschikt om bijvoorbeeld de vaat mee te doen. In vergelijking met andere kranen hoeft u deze dan ook niet lang te laten lopen vooraleer het water voldoende warm is. Zo kan heel wat waterverspilling tegen worden gegaan!

Welke Selsiuz boiler kiezen?

Op het ogenblik dat u de keuze maakt om een kokend water kraan in uw keuken te implementeren zult u kunnen vaststellen dat er gebruik kan worden gemaakt van twee verschillende soorten boilers die elk over hun eigen specifieke voordelen beschikken. Voor welke boiler u uiteindelijk zult kiezen is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeftes. Neem nu bijvoorbeeld de Selsiuz Solo boiler. Deze heeft een vermogen van 2200 Watt welke er voor zorgt dat het ongeveer 18 minuten duurt vooraleer u terug 3,6 liter aan kokend water ter beschikking heeft wanneer deze in eerste instantie was opgebruikt. Interessant om weten is dat de boiler over beperkte afmetingen beschikt waardoor ze in principe probleemloos in elke keuken kan worden geïntegreerd.

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt is terug te vinden in de vorm van de Selsiuz Combi boiler. Het betreft hier een boiler van 2200 Watt welke niet alleen kokend water, maar ook warm water van 55 graden Celsius weet te produceren. De opwarmtijd van deze boiler is net als bij de Solo versie 18 minuten. Door te kiezen voor de Combi boiler kunt u niet alleen rekenen op de aanwezigheid van 3,6 liter aan kokend water, daarnaast biedt de boiler u ook meteen 7,5 liter aan warm water. Net als de Solo boiler beschikt ook deze Combi uitvoering over een lekker compact formaat waardoor ze in elke keuken tot haar recht komt.

Bestel uw Selsiuz kokend water kraan vandaag nog!

Er voor kiezen om een Selsiuz kokend water kraan in uw keuken te integreren zorgt er voor dat u kunt rekenen op heel wat praktische voordelen. Er is echter meer. Wat namelijk ook te denken van de veiligheid waarmee er kokend water kan worden gezet? In het bijzonder gezinnen met kinderen stellen zich vaak de vraag of het nu wel of niet veilig is om in huis gebruik te maken van een kokend water kraan. De kindveilige druk- en draaibediening waar de Selsiuz kranen van zijn voorzien zorgt er voor dat u zich hier absoluut geen zorgen om hoeft te maken, in tegendeel. Deze beveiliging voorkomt dat iemand zonder het zelf te beseffen per ongeluk kokend water uit de kraan gaat tappen. Zo kan elk veiligheidsrisico meteen in de kiem worden gesmoord en wordt het gebruik van een kokend water kraan ook veilig voor gezinnen met kinderen. Maak het geheel af met een mooie bijpassende Selsiuz spoelbakken en de keuken zal er stijlvol uitzien. Bent u ook overtuigd van alle voordelen die zijn verbonden aan de kokend water kranen van dit merk? Twijfel dan niet langer en haal uw kraan met boiler van het merk Selsuiz vandaag nog in huis tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Dekokendwatersite.nl!