Selsiuz Copper

De Selsiuz Copper heeft een prachtige koperen look en biedt u het beste wat een kokend water kraan te bieden heeft. U ontdekt ze bij Dekokendwatersite.nl!

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Het moet gezegd dat de uitstraling van koper altijd iets bijzonders heeft. Op de één of andere manier vormt dit materiaal altijd een eye-catcher in eender welke omgeving ze wordt geïntegreerd. Dit kan dan meteen ook gezegd worden van de Selsiuz Copper. Deze kokend water kraan van het merk Selsiuz is zoals de naam al laat uitschijnen voorzien van een koperen look waardoor ze in eender welke keuken of andere ruimte de aandacht naar zich toe zal weten te trekken. Bent u ook wel een liefhebber van de bijzondere uitstraling van koper? Waarom dan nog twijfelen? Maak snel kennis met de Selsiuz kraan hier in het assortiment van Dekokendwatersite.nl!

Drie temperaturen water uit één kraan

We spenderen heel wat tijd in onze keuken. Dat hoeft geen probleem te zijn, want veel mensen houden er van om de lekkerste gerechten klaar te maken, maar het moet gezegd dat er ook heel wat tijd in de keuken verloren kan gaan. Dit is onder meer het geval wanneer u nood heeft aan kokend water. In deze situatie maakt u wellicht gebruik van een waterkoker of gaat u een pan met water op het vuur zetten. In beide gevallen zult u kunnen vaststellen dat het een aardige tijd duurt vooraleer u daadwerkelijk gebruik kunt maken van het kokend water. Daar komt door het kopen van deze kraan verandering in. Deze kraan ziet er namelijk niet alleen fantastisch uit, daarnaast biedt ze u niet alleen maar gewoon koud en warm, maar ook kokend water van 100 graden rechtstreeks uit de kraan.

De bijzondere uitstraling van koper

In een tijd waarin heel wat mensen er de voorkeur aan geven om een kokend water kraan met een afwerking in RVS of chroom aan te schaffen lijkt een uitstraling van koper een beetje het buitenbeentje te zijn. Dit neemt echter absoluut niet weg dat het design van een dergelijke kraan werkelijk een absolute meerwaarde kan betekenen voor uw keuken. Bovendien moet het ook nog eens gezegd dat een Selsiuz kokend water kraan niet alleen op vlak van uitstraling, maar ook voor wat de veiligheid en het praktische aspect betreft een absolute aanrader is van formaat. Dit zijn dan ook stuk voor stuk prima redenen om over te gaan tot het aanschaffen van deze kraan.

Eenvoudige installatie van uw Selsiuz Copper

Dat een kokend water kraan helemaal niet moeilijk te installeren hoeft te zijn bewijst dit model als geen ander. Standaard wordt met deze kokend water kraan dan ook een gedetailleerde handleiding geleverd welke duidelijk aangeeft hoe de plaatsing dient te gebeuren. Bent u toch niet helemaal zeker en zou u zich toch beter voelen wanneer de installatie gebeurt door een gespecialiseerde vakman? Dat is ook geen probleem! Door gebruik te maken van onze montageservice gebeurt de plaatsing van uw kraan namelijk voor u en dat tegen een zeer scherp prijskaartje.

Bestel uw Selsiuz Copper kokend water kraan nu!

Wilt u graag ook zelf in uw keuken kunnen genieten van de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan de Selsiuz Copper kokend water kraan? Dat kan! Hier bij Dekokendwatersite.nl bieden we onze klanten de mogelijkheid om deze fantastische kraan inclusief passende boiler te kopen tegen een zeer interessante prijs. Bovendien kunt u ook nog eens rekenen op de gratis levering van uw Selsiuz Copper set en dat niet alleen in Nederland, maar ook in België. Het mag dan ook duidelijk zijn, er hoeft u absoluut helemaal niets in de weg te staan om ook uw kokend water kraan of een ander type zoals de Selsiuz Gold te kopen hier bij Dekokendwatersite.nl!