Winkelwagen

✔ info@dekokendwatersite.nl - WhatsApp - Telefoon: 026 80 80 6 83

✔ Gratis Verzending & Gratis retour!

Klantenservice

Wij zijn er om u te helpen

Veelvoorkomende aankoopvragen beantwoord

Bestellingen en verzending​

Wij leveren uw bestelling tussen de 1 en max. 5 werkdagen, afhankelijk van onze voorraad. Mochten artikelen moeilijker leverbaar zijn dan zullen we hier direct contact met u over opnemen. 

U kunt tijdens uw bestelling ervoor kiezen om een account aan te maken. Met behulp van dit account kunt u uw bestelling volgen. 

Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail of telefoon. 

U ontvangt per e-mail een track & trace nummer zodra wij uw zending hebben verzonden. 

Wij leveren op dit moment in Nederland en België. Houdt er rekening mee dat in andere landen niet altijd de garantie geldig is voor Nederlandse producten. Neem hiervoor contact op met onze service afdeling. 

Een Kokend Water Kraan met Boiler wordt verzonden in een enkel pakket met omdoos. Deze omdoos is er zodat u de zending netjes kunt houden bij een eventuele retour. Indien u ook een CUBE / chiller besteld dan krijgt u een extra doos. 

Als u een artikel wilt ruilen

Retourneren en Ruilen

U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Wij zullen 100% aan u crediteren indien aan de voorwaarden wordt voldaan. In het kort verwachten we de zending gewoon netjes weer terug. 

Indien u in het onwaarschijnlijke geval een verkeerde zending heeft ontvangen dan kunt u hiervoor e-mailen of bellen met onze klantenservice. Vanzelfsprekend lossen we dit zo snel mogelijk op. 

Het kan voorkomen dat er bij de vervoerder wat mis gaat. Gelukkig hebben we dit in de afgelopen 8 jaar slechts een aantal keer meegemaakt. We lossen dit graag netjes voor u op. Neem hiervoor contact op met onze service afdeling. 

Dit mag naar: 

Online Retail Plaza BV
Marketing 45
6921 RE Duiven

U kunt ons bereiken per mail via info@dekokendwatersite.nl of per telefoon via 026 80 80 6 83.

Gratis verzending in NL & BE

Alle bestellingen

Niet goed? Geld terug!

Gratis retour indien nodig

Garantie service

Wij nemen het werk uit handen

100% Beveiligde winkel

Betaal veilig online