Selsiuz Chroom

Een Selsiuz Chroom kokend water kraan is een veilige, luxueuze kokend water kraan welke beschikt over een afwerking in chroom. Ontdek de Selsiuz Chroom nu!

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Op het ogenblik dat u een kokend water kraan gaat bestellen spreekt het voor zich dat u niet alleen rekening zult willen houden met de praktische eigenschappen waarover ze beschikt, maar u eveneens zult willen kijken naar de uitstraling van de kraan in kwestie. Kiezen voor een Selsiuz Chroom kokend water kraan betekent niet alleen dat u kiest voor een kokend water kraan welke energiezuinig en bovendien ook zeer veilig is in gebruik, daarnaast is het ook nog eens zo dat u kunt genieten van de prachtige uitstraling die wordt gerealiseerd door de chroom afwerking. Wilt u ook graag een kokend water kraan van chroom kunnen bestellen? Ontdek dan snel het merk Selsiuz hier in het aanbod bij Dekokendwatersite.nl

Kokend water rechtstreeks uit uw chromen kraan

Wilt u kunnen genieten van kokend water met een temperatuur van 100 graden rechtstreeks uit uw Selsiuz kraan? In dat geval spreekt het voor zich dat u ook de beschikking dient te hebben over een kwalitatieve boiler die past bij de kokend water kraan. In het assortiment van Selsiuz zijn niet alleen verschillende soorten kranen, maar ook diverse boilers terug te vinden. Zo maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen de Solo boiler evenals de Selsiuz Combi boiler en de Combi Extra boiler voor de realisatie van onbeperkt warm water. Op het ogenblik dat u kiest voor een Selsiuz Chroom wordt deze altijd geleverd samen met een boiler. Dit zorgt er voor dat u meteen alles in huis heeft om te kunnen genieten van direct kokend water rechtstreeks uit de kraan. Het spreekt echter wel voor zich dat u in eerste instantie de meest geschikte boiler voor uw situatie zult willen uitkiezen.

De eigenschappen van een Selsiuz boiler

Het aanschaffen van uw Selsiuz Chroom is dus niet het enige waar u rekening mee dient te houden. De close in boiler waar u gebruik van gaat maken is minstens even belangrijk, of zo mogelijks zelfs nog belangrijker! Indien u er voor kiest om gebruik te gaan maken van een Selsiuz boiler kunt u er op rekenen dat deze een vermogen heeft van 2200 Watt. Dit vermogen is vereist om het water op te kunnen warmen in de boiler evenals om het water vervolgens netjes op temperatuur te kunnen houden. Op deze manier hoeft u in uw keuken nooit nog te wachten vooraleer u de beschikking heeft over kokend water met een temperatuur van 100 graden. Op het ogenblik dat het hete water is opgebruikt duurt het ongeveer 18 minuten vooraleer de boiler terug nieuw water tot op de juiste temperatuur heeft gebracht. In de praktijk beschikt u steeds over 3,6 liter aan kokend water welke u meteen ter beschikking heeft. De Selsiuz boilers staan er in ieder geval om bekend een uitstekende prijs-kwaliteit te garanderen. Dit is ook terug te zien in de garantieperiode van 3 jaar die van toepassing is op een Selsiuz boiler.

Bestel uw Selsiuz Chroom nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Wilt u ook graag in uw keuken de beschikking hebben over een kokend water kraan die is voorzien van een afwerking in chroom? In dat geval is het zeker een aanrader om deze kraan te ontdekken. Deze kokend water kraan beschikt niet alleen over een mooie en luxueuze uitstraling, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Uw Selsiuz Chroom hier bij Dekokendwatersite.nl bestellen zorgt er bovendien voor dat u altijd kunt rekenen op gratis levering van uw bestelling en dat zowel in Nederland als België. Spreekt deze kraan u met andere woorden ook aan? Aarzel dan niet langer en haal ze vandaag nog in huis hier bij Dekokendwatersite.nl!