Quooker Front

De Quooker Front is de nieuwste aanwinst van Quooker. Deze in het oog springende kraan heeft de bediening voorop bij de uitloop. Deze eigenzinnige look staat in iedere keuken. De Quooker Front is leverbaar in RVS en Zwart en wordt geleverd met alle boilercombinaties.

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

De Quooker Front is in november 2022 in de collectie gekomen van Quooker. Het design springt meteen in het oog. Clean, een strakke buisvorm, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken. Het grote verschil met de rest van onze Quooker collectie is dat bij de Front de hendel voor warm en koud water dicht bij de uitloop zit. Dit zorgt voor een unieke verschijning en maakt de kraan tevens heel praktisch in gebruik.

De Finishing touch van de Quooker Front

De finishes van deze kraan zijn Roestvrijstaal en Zwart. Voor andere kleuren kunt u een blik nemen bij de overige modellen van Quooker. De functie voor het kokend water zit op de vertrouwde plek zoals we dat gewend zijn bij ieder model en werkt tevens ook hetzelfde. De gekartelde knop drukt u twee keer in en draait u tegen de klok in voor kokend water. De ledlamp zal rood oplichten tijdens het gebruik van deze functie.

Heeft u ook de CUBE mee besteld? Dan drukt u zonder te drukken eenmaal tegen tegen de klok in voor gefilterd water gekoeld water en klikt u tweemaal voor gekoeld bruisend water. De ledlamp zal dan ook blauw oplichten.

Wilt u meer weten over de Quooker Front, over Quooker installatie mogelijkheden of wilt u hem een keer in het echt komen bekijken? Neem dan contact met onze klantenservice op.