Quooker Front

De Quooker Front is in november 2022 in de collectie gekomen van Quooker. Het design springt meteen in het oog. Clean, een strakke buisvorm, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken. Het grote verschil met de rest van onze Quooker collectie is dat bij de Front de hendel voor warm en koud water dicht bij de uitloop zit. Dit zorgt voor een unieke verschijning en maakt de kraan tevens heel praktisch in gebruik. De Quooker Front is leverbaar in RVS en Zwart en wordt geleverd met alle boilercombinaties.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

De Finishing touch van de Quooker Front

Quooker heeft opnieuw de normen verlegd met hun nieuwste innovatie, de Quooker Front. Deze revolutionaire kraan combineert elegant design met geavanceerde functionaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke moderne keuken. Met de Quooker Front heeft u direct toegang tot kokend, warm en koud water met slechts één kraan. Hierdoor wordt het gebruik van traditionele waterkokers en waterfilters volledig overbodig.

Elegant design en hoogwaardige materialen

De Quooker Front is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Het strakke, minimalistische ontwerp past moeiteloos in elke keukenstijl, van klassiek tot eigentijds.

De Front is verkrijgbaar in  RVS en zwart. Voor andere kleuren kunt u terecht bij de overige modellen van Quooker. De functie voor het kokend water zit op de vertrouwde plek zoals we dat gewend zijn bij ieder model en werkt op dezelfde manier. De gekartelde knop drukt u twee keer in en draait u tegen de klok in voor kokend water. De ledlamp zal rood oplichten tijdens het gebruik van deze functie.

Heeft u ook de CUBE meebesteld? Dan drukt u naar beneden en eenmaal tegen tegen de klok in voor gefilterd, buisend en gekoeld water. Voor enkel gekoeld, gefilterd water water duwt u een paar seconden naar beneden en draait u wederom. De ledlamp zal blauw oplichten.

De Front is vervaardigd uit hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. De solide constructie zorgt ervoor dat de kraan bestand is tegen dagelijks gebruik en jarenlang meegaat.

Direct kokend water binnen handbereik

Met de Quooker Front heeft u altijd direct kokend water tot uw beschikking. Of u nu snel een kopje thee wilt zetten, pasta wilt koken of groenten wilt blancheren, met een simpele draai aan de kraan krijgt u onmiddellijk kokend water. Dit bespaart u kostbare tijd in de keuken en maakt het bereiden van warme dranken en gerechten een fluitje van een cent.

Veiligheid staat voorop

Quooker heeft veel aandacht besteed aan de veiligheidsaspecten van de Front. De kraan is voorzien van een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige uitloop, waardoor de buitenkant van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. Bovendien is de kraan uitgerust met een druppelvrije perlator, waardoor u gemakkelijk potten en pannen kunt vullen zonder het risico op spatten en verbrandingen.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De Quooker Front is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, niet alleen tijdens het gebruik, maar ook bij de installatie en het onderhoud. De kraan kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elke bestaande keukenopstelling, zonder dat er extra leidingen nodig zijn. Quooker biedt ook een uitgebreide garantie en een professionele klantenservice, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe kraan.

Wilt u meer weten over de Quooker Front, over Quooker installatie mogelijkheden of wilt u hem een keer in het echt komen bekijken? Neem dan contact met onze klantenservice op.