Quooker Nordic

De Quooker Nordic is een prachtig vormgegeven kokend waterkraan die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Bedoeld als extra kraan naast uw bestaande mengkraan.

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Wanneer u van plan bent om een nieuwe Quooker kraan te kopen om in uw keuken te integreren spreekt het voor zich dat u niet alleen rekening zult willen houden met de praktische eigenschappen, maar ook met de uitstraling waar deze over beschikt. Neem nu bijvoorbeeld de Quooker Nordic. Deze prachtige kraan biedt een meerwaarde voor elke keuken en is bovendien ook nog eens zeer eenvoudig te gebruiken. Dit maakt van deze kraan misschien wel één van de beste en tevens ook meest populaire kokend waterkranen die er op de markt zijn terug te vinden. Bent u ook wel geïnteresseerd in de bijzondere voordelen waar de Nordic over beschikt en wilt u er graag ook in uw eigen keuken van kunnen genieten? Wacht dan niet langer en haal uw Quooker Nordic vandaag nog in huis hier bij Dekokendwatersite.nl!

Kokend water rechtstreeks uit de kraan

Het kopen van de Quooker Nordic betekent dat u kiest voor een kraan in uw keuken welke niet alleen in staat is om koud en warm water te produceren, maar die ook kokend water rechtstreeks uit de kraan laat stromen. Het is een vaak gehoorde frustratie van mensen in de keuken dat ze vaak moeten wachten voordat er kokend water ter beschikking is. Daarvoor wordt dan vaak gebruik gemaakt van een onveilige waterkoker. Gelukkig kan het nu ook anders. Door het in huis halen van dit model wordt er namelijk voor gezorgd dat u op eender welk gewenst ogenblik direct kunt genieten van kokend water uit de kraan. Bovendien gebeurt dit ook steeds op een veilige manier waardoor u zich niet meer zal verbranden.

Geen gevaar voor verbranding

Gebruikers lopen geen enkel gevaar op verbranding. In eerste instantie wordt dit gevaar ingeperkt omdat er sprake is van een dubbelwandige uitloop. Deze zorgt er voor dat de buitenkant van de kraan nooit (te) warm krijgt waardoor u zich er niet aan zult verbranden. Echter is het ook zo dat er niet zomaar kokend water uit de kraan kan worden getapt. Dit is een vaak gehoorde vrees onder gezinnen met kinderen, maar dit is absoluut nergens voor nodig. Niet alleen is deze kokend water kraan namelijk uitgerust met een kindveilige druk-draai bedieningsknop, daarnaast is het ook nog eens zo dat er een duidelijke rode lichtring op de kraan is aangebracht welke gaat oplichten op het ogenblik dat er kokend water uit de kraan vloeit. Al deze verschillende voorzorgsmaatregelen zorgen ervoor dat de Nordic met recht en rede kan worden bestempeld als een zeer veilige kokend water kraan, ook voor gezinnen met kinderen!

Quooker Nordic in diverse uitvoeringen

Wilt u ook deze kokend water kraan in uw keuken integreren? In dat geval zult u er rekening mee willen houden dat er een keuze moet worden gemaakt uit meerdere versies. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld moeten kiezen voor een ronde of een vierkante kokend water kraan. Heeft u deze keuze gemaakt? Dan dient er ook te worden gekeken naar het materiaal waarmee de kraan is afgewerkt. Wat dat betreft kunt u kiezen voor een chroom of een RVS afwerking. Zo is het mogelijk om deze kraan werkelijk in elke stijl van keuken tot haar recht te laten komen, dit geheel kunt u verder afmaken door het gebruik van bijpassende Quooker accessoires.

360 graden draaibaar

Dat de Nordic een zo optimaal mogelijk gebruiksgemak in het vooruitzicht stelt is terug te zien in het feit dat deze kraan 360 graden draaibaar is. Op deze manier beschikt de kraan namelijk over een uitstekende wendbaarheid en veelzijdigheid. Door het in huis halen van dit type kunt u dus niet zomaar rekenen op het direct produceren van kokend water rechtstreeks uit de kraan, daarnaast is het ook nog eens zo dat u gewoon de beschikking krijgt over een zeer praktische kraan die uw leven in de keuken heel wat eenvoudiger maakt.

Keuze uit verschillende reservoirs

Met alleen een kokend water kraan bent u uiteraard niet echt veel, in tegendeel. U zult er dan ook voor moeten kiezen om eveneens een bepaald reservoir te kopen. Wat dit betreft heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de Quooker PRO3 VAQ en de Quooker Combi of Combi Plus. Deze verschillende boilers kenmerken zich stuk voor stuk door een uitstekende kwaliteit, maar beschikken toch elk over hun eigen, specifieke voordelen. Voor welk type boiler u uiteindelijk zult kiezen is altijd afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U moet er immers rekening mee houden dat er sprake is van een verschil in capaciteit tussen de verschillende reservoirs. Kiest u voor de Quooker PRO3 VAQ in combinatie met de Quooker Nordic? In dat geval kunt u rekenen op een capaciteit van 3 liter aan kokend water. Voor de Quooker Combi (Plus) geldt dan weer een capaciteit van 7 liter evenals de beschikbaarheid over een onbeperkte hoeveelheid aan warm water.

Zelf uw kraan plaatsen of niet?

Het kopen van een kraan is natuurlijk slechts één ding. U dient er namelijk uiteraard ook rekening mee te houden dat deze kraan nog moet worden geïnstalleerd in uw keuken. De installatie van deze kokend water kraan kan op verschillende manieren gebeuren. Er wordt vaak gezegd dat de plaatsing van een kraan niet zo voor de hand liggend is, maar dat is helemaal anders. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze kokend water kraan steeds wordt geleverd samen met een installatiekit. Deze zorgt er voor dat u meteen over al datgene beschikt waar u nood aan heeft om hem te kunnen plaatsen. Bovendien wordt er ook een duidelijke handleiding bijgeleverd waardoor de plaatsing echter zonder probleem door uzelf kan gebeuren. Wilt u toch liever uw Quooker Nordic laten plaatsen door een ervaren vakman? In dat geval kunnen we u alleen maar aanraden om gebruik te maken van onze voordelige en deskundige montageservice.

Bestel uw Quooker Nordic nu hier bij Dekokendwatersite.nl!

Een Quooker Nordic is hier bij Dekokendwatersite.nl verkrijgbaar in verschillende versies. Zo kunt u kiezen voor een oplossing waarbij de kokend water kraan en de mengkraan in één systeem zitten, maar is het eveneens een mogelijkheid om te kiezen voor een uitvoering waarbij er gebruik wordt gemaakt van twee aparte kranen. In dit laatste geval wordt het kokend water gescheiden van de kraan waar koud en warm water uit zal stromen. Voor welke beide opties u uiteindelijk ook zult kiezen, u kunt er steeds van op aan dat het model al uw verwachtingen zonder moeite zal weten in te lossen. Wilt u ook deze fantastische kokend water kraan evenals een bijpassend reservoir in huis halen? Wacht dan niet langer en bestel ze nu hier bij Dekokendwatersite.nl!