Selsiuz Gun Metal

De Selsiuz Gun Metal kokend water kraan ziet er met haar zwarte kleur niet alleen bijzonder uit, daarnaast is ze ook nog eens erg praktisch en zeer veilig.

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Heeft u er ooit al eens aan gedacht om af te stappen van de standaard kleuren of afwerkingen voor wat de kraan in uw keuken betreft? Wanneer dat het geval is laten we u graag kennismaken met de Selsiuz Gun Metal. Het gaat hierbij niet om eender welke Selsiuz kraan, maar wel om een kokend water kraan welke is afgewerkt met een zwarte kleur. Op deze manier vormt ze altijd een blikvanger in uw keuken en dat terwijl ze uw leven ook nog eens heel wat praktischer en efficiënter kan maken. Lijkt dit u ook wel wat en bent u daarom geïnteresseerd in het kopen van de Selsiuz Gun Metal kokend water kraan? In dat geval is het de moeite meer dan waard om kennis te maken met deze kraan hier bij Dekokendwatersite.nl!

Bespaar tijd en geld met de Selsiuz kraan!

Door het in huis halen van deze kokend water kraan in een stoere gun metal kleur wordt er voor gezorgd dat u kunt rekenen op een groot aantal verschillende voordelen. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat u niet langer gebruik hoeft te maken van een gevaarlijke waterkoker voor wat het zetten van kokend water betreft. Daarnaast is het echter ook zo dat de kraan in combinatie met haar boiler een behoorlijk stuk energiezuiniger is en dat gaat u uiteraard voelen op uw energiefactuur. Wilt u dus met andere woorden ook tijd en geld besparen en bovendien ook nog eens kunnen rekenen op een sterk verbeterde veiligheid in uw keuken? Dan is het in huis halen van de kokend water kraan zeker en vast een aanrader!

Combineerbaar met een boiler naar keuze

De Selsiuz kokend water kraan wordt steeds geleverd samen met een boiler. Dit betekent dat u in één klap alles in huis heeft wat u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van uw kokend water kraan van Selsiuz. Het type close in boiler waarvoor u zult kiezen is echter uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen een Selsiuz Solo boiler en een Selsiuz Combi boiler. Beide boilers beschikken over een vermogen van 2.200 Watt, maar uiteraard is er wel sprake van een verschil in capaciteit. Bij een Selsiuz Solo boiler kunt u dan ook rekenen op 3,6 liter aan kokend water terwijl deze hoeveelheid bij een combi exemplaar nog wordt aangevuld met 7,5 liter warm water. Beide boilers zijn gelukkig lekker compact wat ze geschikt maakt voor elke keuken.

Ook veilig voor gezinnen met kinderen

Een belangrijke vraag die gezinnen met kinderen zich altijd stellen is of kiezen voor een kokend water kraan in huis wel verantwoord is. Dat is het absoluut. Sterker nog, gebruikmaken van een kokend water kraan is veel veiliger dan wanneer u er voor zou kiezen om kokend water te zetten met behulp van een waterkoker. Dit heeft alles te maken met het feit dat dit model over een kindveilige druk- en draaibediening beschikt. Deze zorgt er voor dat kinderen nooit zomaar per ongeluk kokend water uit de kraan laten vloeien waardoor ze hun handjes kunnen verbranden. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, ook voor gezinnen met kinderen kan het zeker interessant zijn om de kokend water kraan te bestellen.

Haal uw Selsiuz Gun Metal vandaag nog in huis!

De informatie die is terug te vinden op deze pagina heeft ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat er heel wat interessante voordelen zijn verbonden aan het kopen van deze kokend water kraan in een gun metal kleur. Wij maken het hier bij Dekokendwatersite.nl echter nog beter! Zo kan er tegen een bescheiden meerprijs een beroep worden gedaan op onze professionele montageservice en daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van gratis levering in zowel Nederland als België. Bent u ook overtuigd? Waarom dan nog langer aarzelen? Bestel uw Selsiuz Gun Metal kokend water kraan misschien met bijpassende Selsiuz spoelbakken nu hier bij Dekokendwatersite.nl!