Franke Kokend Water Kranen

Een Franke kokend water kraan biedt u kokend water meteen uit de kraan. Ontdek de praktische voordelen en de uitstekende veiligheid van deze kraan nu!

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Een Franke kokend water kraan maakt het leven in uw keuken in één klap een stuk praktischer en eenvoudiger. Door het kopen van een dergelijke kokend water kraan hoeft u dan ook nooit nog te wachten vooraleer een kopje thee te kunnen zetten of bijvoorbeeld een eitje te kunnen koken. Een kraan van dit merk is niet alleen bijzonder praktisch in gebruik, daarnaast waarborgt ze ook nog eens een uitstekende veiligheid. Wat het allemaal nog mooier maakt is dat een dergelijke water kraan verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende stijlen. Zo is er altijd een exemplaar beschikbaar die over de hele lijn perfect alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Bent u ook van plan om een kokend water kraan van Franke in huis te halen? Dan raden we u aan om even kennis te maken met het uitgebreide assortiment kranen hier bij Dekokendwatersite.nl.

De praktische eigenschappen van dit merk

Heel wat mensen twijfelen nog steeds om een water kraan voor kokend water aan te schaffen voor in hun keuken omdat ze vermoeden dat deze niet zo veilig zijn in gebruik. Het tegendeel is echter waar. Wanneer we de werkwijze van een kokend water kraan gaan bekijken en deze bijvoorbeeld vergelijken met het systeem van een waterkoker moet er worden vastgesteld dat een kokend water kraan van Franke op alle vlakken veel veiliger is in gebruik. Het kokend water is dan ook uitsluitend in te schakelen met een druk en draai systeem. Hierdoor wordt voorkomen dat kinderen (per ongeluk) kokend water tappen uit de kraan. Er is echter meer, want ook op praktisch vlak weten de kokend water kranen van dit merk hoge ogen te gooien.

Kenmerkend voor deze kranen is bovendien ook dat ze op praktisch vlak heel wat moois te bieden hebben. Was het vullen van een emmer water voorheen in uw keuken ook een groot punt van frustratie? In dat geval biedt deze kraan nu een uitstekend alternatief. Deze kraan kan namelijk 360 graden draaien waardoor het vullen van een emmer met water nog nooit zo praktisch is geweest. Wanneer de emmer is gevuld kunt u vervolgens gewoon de kraan terug wegdraaien waardoor u de emmer niet langer schuin hoeft te houden. Hierdoor kan heel wat waterverlies worden voorkomen. U dient er bovendien rekening mee te houden dat de bedieningshendel slechts 90 graden kan draaien en niet over een achter zwaai beschikt. Hierdoor wordt het bedienen van de hendel nog prettiger.

Een geschikte boiler voor uw Franke kraan

Elke kraan voor kokend water die wordt aangekocht wordt standaard geleverd met een close in boiler. Op het ogenblik dat u van plan bent om een kokend water kraan uit ons assortiment te bestellen spreekt het voor zich dat het steeds wordt aangeraden om even goed de verschillende, beschikbare boilers te bekijken en ten opzichte van elkaar te vergelijken. Kiezen voor een boiler met een capaciteit van 5 liter zorgt er bijvoorbeeld voor dat u heel wat ruimte kunt besparen, maar daar staat tegenover dat een boiler met een capaciteit van 10 liter voor heel wat gezinssituaties toch net wat handiger is. Voor welke boiler u uiteindelijk zult kiezen om te combineren met uw kokend water kraan is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid aan kokend water die wordt gebruikt per dag.

Franke Solo set

De eerste mogelijkheid waarover u beschikt is kiezen voor de zogenaamde Franke Solo set. Indien u er voor kiest om een dergelijke set te kopen krijgt u de beschikking over een boiler die steeds 3 liter kokend water ter beschikking kan stellen. Deze 3 liter heeft een temperatuur van 100 graden terwijl de overige 14 liter een temperatuur heeft van 40 graden Celsius. De boiler die deel uitmaakt van deze set heeft als afmetingen 14,3 x 21,1 x 55 centimeter. Ondanks de vrij grote afmetingen voorkomt dit niet dat de boiler perfect achter een plint kan worden geplaatst. Kiezen voor deze set betekent tot slot eveneens dat u kunt rekenen op de aanwezigheid van een PRO M Filter set. Deze zorgt er voor dat de levensduur van uw set zo optimaal mogelijk kan worden gehouden. Zo geniet u pas echt met honderd procent zekerheid van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Franke Combi set

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt wanneer u wilt kunnen rekenen op de voordelen die zijn verbonden aan een kokend water kraan van dit merk heeft betrekking tot het kopen van een Franke Combi set. Een dergelijke set biedt boilers die beschikken over een capaciteit van 5 en 10 liter. De boiler van 5 liter kan zeer eenvoudig worden weggewerkt achter een plint waardoor deze volledig aan het zicht kan worden onttrokken. Met deze boiler beschikt u over 3 liter kokend water en 14 liter warm water. De 10 liter variant maakt het mogelijk om kokend water (10 liter in totaal) te vermengen met koud leidingwater. Op deze manier heeft u steeds de beschikking over 32 liter warm water welk over een temperatuur van 40 graden Celsius beschikt. Deze werkwijze zorgt er voor dat u niet meer snel zonder warm water zult komen te zitten, in tegendeel.

Bestel uw Franke kokend water kraan vandaag nog!

Bent u ook overtuigd door de praktische voordelen evenals de uitstekende veiligheid waar Franke kokend water kranen over beschikken? Zou u dan ook graag één van deze uitstekende kranen in huis willen halen? Dat is geen enkel probleem! Hier bij Dekokendwatersite.nl bieden we u een compleet assortiment bestaande uit de beste kokend water kranen van Franke en allerlei accessoires die er op de markt zijn terug te vinden. Bovendien worden al deze kranen geleverd met een zogenaamde ‘Easy Fixing Tool’. Dit hulpmiddel zorgt er voor dat u er in principe voor kunt kiezen om uw gloednieuwe kokend water kraan zelf te plaatsen. Wilt u toch graag de plaatsing uitbesteden aan een vakman? Dan is het mogelijk om dit aan te geven bij het afronden van uw bestelling. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, uw gloednieuwe kokend water kraan koopt u tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Dekokendwatersite.nl!