Winkelwagen

✔ info@dekokendwatersite.nl - WhatsApp - Telefoon: 026 8080 683

✔ Gratis Verzending & Gratis retour!

quooker-fusion

Quooker Fusion, een onmisbare hulp in de keuken

Wanneer je wilt gaan koken in je keuken dan spreekt het eigenlijk voor zich dat je dit graag wilt doen met alle comfort en bovendien zo efficiënt mogelijk. In dit geval is het beslist de moeite waard om even de mogelijkheden van de Quooker Fusion onder de loep te nemen. Deze bijzondere kraan switcht in een handomdraai van koud naar warm water en andersom. Met één simpele dubbel-druk-draai functie zorgt je er ook voor dat kokend water uit de kraan komt, precies zoveel als je hebt. Bovendien is de Quooker Fusion verkrijgbaar met zowel een rechte als een ronde uitloop. Ben jij ook van plan om een nieuwe kraan in je keuken te plaatsen? Dan is even in de richting van de Quooker Fusion kijken zeker en vast een aanrader!

Koud, warm en kokend water in één

Wat zou je er van denken om zowel koud, warm als kokend water uit dezelfde kraan te toveren? Onmogelijk? Absoluut niet! Quooker was de eerste fabrikant die een kraan op de markt bracht om kokend water mee te realiseren. In de daarop volgende tijd ging het bedrijf op zoek naar mogelijkheden om hun kraan nog doeltreffender en praktischer te maken. Daar zijn ze met de Quooker Fusion absoluut in geslaagd. Deze prachtige kraan levert dan ook niet alleen kokend, maar ook koud en warm water. Daar komt bij dat het de zuinigste kokend water kraan is van Nederland. Door gebruik te maken van de Quooker Fusion wordt je keuken dan ook niet alleen een behoorlijk stuk praktischer, daarnaast kan je ook nog eens een extra bedrag uitsparen. Dit zijn alvast enkele uitstekende redenen om er voor te kiezen om de Quooker Fusion in huis te halen!

Gegarandeerd een uitstekende veiligheid

Wanneer je er voor kiest om de Quooker Fusion te kopen zal je merken dat ook de veiligheid in je keuken aanzienlijk wordt verbeterd. Vroeger moesten veel mensen om kokend water te kunnen krijgen gebruikmaken van een waterkoker. In sommige gevallen gebeurden er echter vervelende ongevallen met dergelijke toestellen. Door gebruik te maken van de Quooker Fusion wordt dit risico volledig uitgeschakeld. De dubbel-druk-draai bedieningsknop waarmee de Quooker Fusion is uitgerust zorgt er voor dat je keuken niet alleen voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld je kinderen een behoorlijk stuk veiliger wordt!

Creëer extra ruimte op je aanrecht

Tijdens het koken is het fijn om direct over kokend water te beschikken met het maken van gerechten. Vroeger werd er daarvoor aldus in het merendeel van de gevallen gebruik gemaakt van een waterkoker. Tegenwoordig is dat niet langer noodzakelijk. Door gebruik te maken van de Quooker Fusion wordt er namelijk voor gezorgd dat je meteen kokend water uit de kraan kan toveren. Dit brengt als extra voordeel met zich mee dat die vaak grote waterkoker niet langer op het aanrecht moet worden geplaatst. Zo spaar je ook nog eens extra plaats uit waardoor koken nog overzichtelijker en comfortabeler wordt!

Een mooi design passend bij je keuken

Door de Quooker Fusion in huis te halen beschik je eveneens over een extra visuele troef in je keuken. De Quooker Fusion is namelijk niet alleen zeer praktisch, daarnaast beschikt ze over een nordic design wat er voor zorgt dat ze werkelijk in elke keuken uitstekend tot haar recht komt. Ben je met andere woorden niet alleen op zoek naar een nieuwe kraan waarmee je zowel koud, warm als kokend water kan verkrijgen, maar die ook nog eens een waardevolle, visuele aanvulling vormt op je huidige keukeninrichting? In dat geval is kiezen voor de Quooker Fusion ongetwijfeld een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending in NL & BE

Alle bestellingen

Niet goed? Geld terug!

Gratis retour indien nodig

Garantie service

Wij nemen het werk uit handen

100% Beveiligde winkel

Betaal veilig online