Quooker Cube

Met de nieuwe Quooker CUBE haal je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker kraan.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

De kraan die alles kan

De CUBE is een 5-in-1 kranen systeem wat naast koud, warm en kokend water, ook lekker koel bruisend en gefilterd water geeft. Allemaal vanuit één kraan. Heerlijke limonades en cocktails kunnen nu in een handomdraai gemaakt worden en lekker puur bruisend water bij het eten is ook een luxe die nu toegankelijk is. Hierdoor is het niet meer nodig om plastic flessen te kopen, waardoor de Quooker CUBE ook een bijdrage levert aan het oplossen van het plastic probleem. Tijdbesparend, praktisch én milieubewust!

De CUBE wordt naast het bekende kokend water reservoir in het keukenkastje geplaatst. In de CUBE zitten twee filters die het water zuiveren en een CO2-cilinder is goed voor 70 liter koud bruiswater.

Maak kennis met de CUBE

Benieuwd geworden naar deze nieuwe QUOOKER kraan? De Quooker CUBE is te bewonderen en te ervaren in onze showroom! Tot dan! Meer weten? Maak een afspraak of kom gerust eens langs in onze showroom!