Hotspot Titanium 4 liter Single Boiler

De Hotspot Titanium Single maakt het mogelijk om op een uitermate efficiënte en veilige manier kokend water te tappen in uw keuken. Ontdek ze vandaag nog! De Single boiler geeft uitsluitend kokend water. Warm water komt uit uw CV leiding.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Op het ogenblik dat u een nieuwe boiler gaat bestellen zijn er een aantal factoren waar u graag rekening mee zult willen houden. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de capaciteit waar de boiler over beschikt. Deze dient uiteraard geschikt te zijn voor het doel dat u voor ogen heeft en is doorgaans afgestemd op de noden van het gezin. Een andere cruciale factor is terug te vinden in de veiligheid die van toepassing is voor de boiler die u wenst te kopen. In het bijzonder voor gezinnen met kinderen is dit iets om extra rekening mee te houden. In ieder geval, bent u op zoek naar een interessante single boiler van het merk Hotspot Titanium die is voorzien van een uitstekende kinderbeveiliging? Dan laten we u graag kennismaken met de Hotspot Titanium Single!

Een single boiler met capaciteit van 4 liter

Vooraleer u over zult gaan tot het aanschaffen van een nieuwe boiler spreekt het voor zich dat u rekening zult willen houden met de capaciteit waar deze over beschikt. Indien u dit type boiler in huis haalt kunt u rekenen op een voldoende capaciteit van 4 liter. Deze toegankelijke capaciteit zorgt er voor dat de boiler in een groot aantal verschillende keukens uitstekend tot haar recht zal komen.

Constante temperatuur van 100 graden Celsius

Het water dat zich in de boiler bevindt wordt continue op een temperatuur gehouden van 100 graden Celsius. Dit betekent dat u op eender welk moment meteen kunt genieten van kokend water rechtstreeks uit de kraan. Het in huis halen van deze boiler betekent dan ook dat u nooit meer hoeft te wachten om bijvoorbeeld een eitje te koken of een lekker kopje thee te maken. Een model van dit merk kopen betekent dan ook voor elke keuken een onbetwistbare meerwaarde.

Uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem

Het in huis halen van een Hotspot Titanium Single betekent eveneens dat u kunt rekenen op de uitstekende bescherming van een uniek en gepatenteerd veiligheidssysteem. Het gaat hierbij om het ‘IntelliProtect’ systeem. De unieke tiptoets technologie waar u hierbij op kunt rekenen zorgt er gecombineerd met de sublieme kinderbeveiliging voor dat dit met recht en rede kan worden bestempeld als één van de veiligste kokend water kranen die er op de Nederlandse markt zijn terug te vinden. Ook voor gezinnen met kinderen mag het dan ook duidelijk zijn dat dit model op vlak van veiligheid een uitstekende score weet te behalen.

10 jaar garantie op uw Hotspot Titanium Single

Op het ogenblik dat u er voor kiest om dit model of eentje de andere serie Hotspot Titanium Combi te kopen bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Deze stelling wordt kracht bijgezet door de fantastische garantie van zomaar even 10 jaar welke er wordt aangeboden. Deze garantie zorgt er voor dat u pas echt met een gerust hart een investering kunt doen in een kokend water kraan voor in uw keuken.

Bestel uw boiler vandaag nog!

Het gebruik van een kokend water kraan in een keuken is door de jaren heen steeds populairder geworden. Het spreekt echter voor zich dat u niet alleen een kokend water kraan nodig heeft, maar ook een bijpassende çlose in boiler. Door te kiezen voor een Hotspot Titanium Single exemplaar kunt u rekenen op een groot aantal interessante voordelen die we eerder op deze pagina reeds uitgebreid voor u hebben beschreven. Op het ogenblik dat u ervoor kiest om uw product te kopen hier bij Dekokendwatersite.nl hebben wij bovendien nog heel wat extra’s voor u in petto. Zo kunt u zowel in Nederland als in België rekenen op gratis levering van uw bestelling en wordt uw order razend snel verzonden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, hier bij Dekokendwatersite.nl bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uw boiler van Hotspot Titanium.