Hotspot Titanium 8 liter Combi Boiler

De Hotspot Titanium Combi biedt u een grotere opslagcapaciteit van 8 liter. Bovendien is ze ook voorzien van het unieke IntelliProtect veiligheidssysteem.

Toon Filters

Toont alle 6 resultaten

Toon Filters

Toont alle 6 resultaten

We gebruiken kokend water in de onze keuken voor veel meer dan we in eerste instantie zouden vermoeden. Een eitje koken of een kopje thee zetten? Het is allebei onmogelijk zonder dat u de beschikking heeft over kokend water. Door gebruik te maken van de Hotspot Titanium Combi zorgt u er niet alleen voor dat u over een grote opslagcapaciteit aan kokend water beschikt, daarenboven is het ook nog eens zo dat u kunt rekenen op een speciaal veiligheidssysteem. Hierdoor is deze kraan bijzonder veilig in gebruik, ongeacht het huishouden waarin ze wordt geïntegreerd. Bent u ook geïnteresseerd in alle voordelen die gepaard gaan met het kopen van een kraan van Hotspot Titanium? U ontdekt alle kranen van het merk Hotspot Titanium hier bij Dekokendwatersite.nl!

De beschikking over 8 liter aan opslagcapaciteit

Vooraleer over te gaan tot het aanschaffen van een boiler voor in de keuken spreekt het voor zich dat u graag rekening zult willen houden met de capaciteit waar deze over beschikt. Heeft u nood aan een grotere capaciteit boiler voor uw kokend water kraan? In dat geval is de keuze voor dit model kraan al snel gemaakt. Dit type van boiler biedt u een opslagcapaciteit van zomaar even 8 liter waardoor u zich eigenlijk nooit zorgen hoeft te maken of u voldoende kokend water ter beschikking zult hebben of niet.

De bijzondere kwaliteit van titaan

Zoals de naam van dit type kraan reeds laat vermoeden is deze gemaakt van het bijzonder hoogwaardige materiaal titaan. Dit materiaal is er mee voor verantwoordelijk dat de zuiverste vorm van kokend water in uw keuken kan worden gerealiseerd. De unieke kwaliteit van titaan zorgt er bovendien eveneens voor dat u kunt rekenen op een levenslange garantie op corrosie. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u met zekerheid een kokend water kraan en boiler wenst in huis te halen waar u gedurende een lange tijd genot van zult kunnen ondervinden is kiezen voor deze kraan een absolute aanrader.

Bijzonder veilig in gebruik

Wanneer het aankomt op het tappen van kokend water wordt er altijd een beetje gevreesd voor de veiligheid. Het moet gezegd dat er elk jaar opnieuw weer heel wat ongelukken gebeuren met de klassieke waterkoker. Door het in huis halen van een Hotspot Titanium Combi set komt daar nu eindelijk verandering in. Niet alleen kunt u op deze manier namelijk meteen genieten van kokend water rechtstreeks uit de kraan, daarnaast wordt er ook nog eens voor gezorgd dat dit op de meest veilige manier kan gebeuren.

Deze kraan is voorzien van het unieke en gepatenteerde ‘IntelliProtect’ systeem. Dit systeem zorgt er voor dat het veiligheidsniveau van het model volledig op de maat van uw keuze kan worden ingesteld. U krijgt op deze manier de beschikking over drie verschillende veiligheidsniveaus. Eén, twee of drie keer drukken en de toets vervolgens ingedrukt houden zorgt er voor dat u kokend water kunt tappen. Op het ogenblik dat de toets wordt losgelaten zal het kokend water meteen stoppen met stromen. Dit zorgt er voor dat er in de praktijk steeds een bewuste combinatie is vereist om het kokend water te tappen. Dit zelfde systeem wordt ook gebruikt in de Hotspot Titanium Solo. Zo kan een optimale veiligheid pas echt worden gegarandeerd!

Bestel uw Hotspot Titanium Combi vandaag nog!

Op het ogenblik dat u nood heeft aan een grotere capaciteit voor uw kokend water kraan is de kans bijzonder groot dat een solo boiler niet voldoende is. In dat geval biedt de Hotspot Titanium Combi de perfecte oplossing. Niet alleen beschikt u op deze manier over een capaciteit voor uw kokend water kraan van zomaar even 8 liter, daarnaast kunt u door het unieke systeem besparen op uw vaste kosten en wordt kokend water heel wat energiezuiniger gerealiseerd. Bent u eveneens van plan om over te gaan tot het kopen van een kraan van Hotspot Titanium? In dat geval kunt u hier bij Dekokendwatersite.nl rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen garanderen wij u een scherpe prijs, bovendien geniet u van gratis levering in zowel Nederland als België en wordt uw kokend water kraan razend snel geleverd. Twijfel dus niet langer en haal deze kraan vandaag nog in huis hier bij Dekokendwatersite.nl!