Winkelwagen

✔ info@dekokendwatersite.nl - WhatsApp - Telefoon: 026 8080 683

✔ Gratis Verzending & Gratis retour!

Quooker Onderhoud

Indien u er voor kiest om een Quooker apparaat in huis te halen dient u geen rekening te houden met een lastig onderhoud, in tegendeel. Vaak is het dan ook uitsluitend kwestie van gewoon af en toe het kraanzeefje te ontkalken zodat deze niet verstopt komt te zitten. Hoe vaak dit precies dient te gebeuren is volledig afhankelijk van de waterhardheid die van toepassing is in het gebied waar u woonachtig in bent. In principe wordt het aangeraden om dit twee keer per jaar te doen. Dit is bovendien een zeer eenvoudige vorm van Quooker onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is de metalen huls aan het einde van de uitloop losdraaien om vervolgens enkel en alleen het zeefje een uur in schoonmaakazijn te leggen. Spoel vervolgens de aanwezige kalk er vanaf en draai ze weer op haar plaats. Zo eenvoudig is het vaak om Quooker onderhoud uit te voeren!

Quooker onderhoud één keer in vijf jaar

Naast bovenstaande wordt het door Quooker zelf aangeraden om één keer in een periode van vijf jaar een onderhoud te doen. Om te controleren of u al dan niet nood heeft aan een onderhoudspakket is het aan te raden om even contact op te nemen met Quooker om de situatie te bespreken. Alle noodzakelijke benodigdheden voor het uitvoeren van Quooker onderhoud zijn in ieder geval steeds verkrijgbaar rechtstreeks bij Quooker zelf.

Bestellen van Quooker onderdelen

Heeft u nood aan één of meerdere onderdelen van een Quooker close in boiler of een Quooker kraan? In dat geval verwijzen we u daarvoor graag door naar de service afdeling van Quooker. Een servicemedewerker staat u graag te woord en zal op basis van de verstrekte informatie tijdens uw gesprek precies kunnen bepalen welk onderdeel u nodig heeft. Om er voor te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt is het wel altijd belangrijk om het serienummer van het reservoir bij de hand te houden. Deze is terug te vinden op een sticker welke zich aan de voorzijde van het reservoir bevindt. Door het tijdig uitvoeren van het vereiste Quooker onderhoud zorgt u er in ieder geval voor dat u niet snel nieuwe onderdelen zult moeten bestellen, in tegendeel.

Quooker onderhoud zelf uitvoeren

Zomaar even 90 procent van de Quooker-gebruikers kiezen er voor om het onderhoud aan hun Quooker-apparaten zelf uit te voeren. Dit is ook erg eenvoudig. Het feit dat alle apparaten van Quooker er bovendien om bekend staan bijzonder onderhoudsvriendelijk te zijn zorgt er uiteraard voor dat u hier niet veel omkijken naar zult hebben. Ook het beperkte Quooker onderhoud is een uitstekende reden om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van één of meerdere artikelen zoals een kokend water kraan uit het assortiment van dit uitstekende merk.

Gratis verzending in NL & BE

Alle bestellingen

Niet goed? Geld terug!

Gratis retour indien nodig

Garantie service

Wij nemen het werk uit handen

100% Beveiligde winkel

Betaal veilig online