Winkelwagen

✔ info@dekokendwatersite.nl - WhatsApp - Telefoon: 026 8080 683

✔ Gratis Verzending & Gratis retour!

Floww Filter

Floww filter

Door de unieke filters van floww kunnen zij garanderen dat gefilterd en gekookt water, ondankt de lokale waterkwaliteit en -hardheid, puur én van de allerbeste kwaliteit is. Schadelijke stoffen, zoals medicijn-resten en pesticiden, hormonen en zware metalen worden uit het leidingwater gefilterd.  Puur water dus, en dat proef je. Standaard worden alle kokend water systemen van floww uitgerust met het F1700 filter.

Bescherming

Kalk is de grootste vijand van alle kokend water systemen. Temperatuur, waterhardheid en frequentie van gebruik hebben hier veel invloed op. Hoe meer het systeem gebruikt wordt des te meer aanslag er wordt gegenereerd,

dit heeft een negatief effect op de le vensduur en het energieverbruik van het systeem. De F 1700 en de F2500, zijn s’werelds eerste filtersystemen die hardheid-reductie en corrosie controle effectief ombineert Hierdoor heeft u met dankzij deze filters de beste waterkwaliteit voor kokend water systemen ongeacht het waterhardheid niv eau.

Smaak

Door de toevoeging van actief carbon wordt het water gezuiverd van smaak en geur verstorende stoffen zoals chloor en kalk. In gefilterd water komen aroma’s het best tot hun recht en worden uw gerecht en, koffie of thee een pure en smaakvolle belevenis.

Kwaliteit

Het filter verwijdert ook schadelijke stoffen zoals zware metalen, pesticiden en medicijnresten Het patenteerde DuoBlend®, bypass systeem zorgt voor een nauwkeurige samenstelling van zacht water met behoudt van de noodzakelijke mineralen. Mineralen zijn net als vitamines stoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling.

Gebruiksgemak

Het Filter is compact en makkelijk zonder speciaal gereedschap te monteren. De cartridge kan eenvoudig vervangen worden en is door middel van een handbeweging makkelijk te ontkoppelen. De watertoevoer wordt bij verwijdering van de cartridge automatisch afgesloten. Voor het behoud van uw systeem dient de cartridge een keer per jaar vervangen te worden. Om u hierbij te helpen wordt er standaard bij iedere kokend water set inclusief F1700 filter een waterhardheidtest  en een timer meeleverd. Zo wordt u door middel van een geluidssignaal van de timer tijdig geïnformeerd wanneer deze vervangen moet worden.

Vervanging

U kunt uw nieuwe filter bestellen bij Itho Daalderop. stuur een mail naar www.ithodaalderop.nl/webshop/filters-tapwater. Het gebruikte filter kunt u met het gewone huisafval weggooien, het filter is namelijk geheel milieuvriendelijk afbreekbaar.

Gratis verzending in NL & BE

Alle bestellingen

Niet goed? Geld terug!

Gratis retour indien nodig

Garantie service

Wij nemen het werk uit handen

100% Beveiligde winkel

Betaal veilig online